Health Foam ervaringen en beoordelingen

Healthfoam.nl is de online expert in het leveren van traagschuim en koudschuim matrassen. Ze laten andere graag ontdekken hoe het is om hierop te slapen. De matrassen zijn medisch gekwalificeerd en geven de rug de ondersteuning die nodig is. Ervaringen en beoordelingen van proefslapers op een healthfoam matras lees je hier online.

Mijn ervaring plaatsen

Over Health Foam

De website van healthfoam.com is de site van specialisten waarop u terecht kunt voor het aanschaffen van een matras. Ze maken gezonde en goed ventilerende matrassen van koud schuim en traag schuim. Als sinds 1998 produceren ze matrassen en kussen met een goede kwaliteit, comfort en een goede ventilatie. Er wordt gewerkt met uitsluitend de beste producten voor matrassen.

Producten.
U kunt op de site niet alleen matrassen bestellen voor volwassenen en kinderen. U kunt er ook op terecht voor dekbedden, bed bodems, box springs, oplegmatrassen en allerlei soorten accessoires.

Proefslapen
Omdat de keuze van een goed matras niet zo gemakkelijk is is proefslapen mogelijk. Dit doet u gewoon thuis. Na de 45 dagen besluit u pas of u het matras koopt. Zo weet u zeker dat u een matras koopt dat voldoet aan uw wensen.

Medische matrassen
RHF matrassen voldoen aan alle eisen die gesteld worden door ziekenhuizen. De HFR matrassen die u op de website van healthfoam.com besteld zijn van hetzelfde materiaal vervaardigd als de matrassen van een ziekenhuis.

Koopjeshoek
Voordat u iets koopt is het verstandig eerst de koopjeshoek bekijken. Het is mogelijk dat u op deze manier veel geld bespaart.

Ervaring van Seth G, toegevoegd op 23 december 2014

Heerlijke matrassen van Healt Foam, als je er eenmaal op geslapen hebt wil je nooit meer anders.

Ervaring van Leo en Femke, toegevoegd op 5 september 2013

Uitgebreid advies op maat omdat we rugklachten hebben gehad door onze oude matras. Vriendelijke medewerkers.

» Health Foam Review

Mijn ervaring plaatsen