Heeftualgeboekt.nl ervaringen en beoordelingen

Heeftualgeboekt.nl is de website voor vakantiewoningen tegen een voordelige prijs. Je vindt overal in binnen en buitenland een leuke vakantiewoning op deze website. Ervaringen en beoordelingen van gasten die al met dit reisbureau op vakantie zijn gegaan lees je hier online.

Mijn ervaring plaatsen

Over Heeftualgeboekt.nl

De naam van deze site zegt het onmiddellijk. Heeftualgeboekt.nl biedt verschillende vakantiewoningen aan in Nederland en Europa. Zij bieden deze vakantiewoningen aan tegen de laagste prijs. De vakantiewoningen zijn onder meer gelegen in Nederland, Oostenrijk, Franktijk, Polen, Spanje en nog een aantal andere Europese landen. Via de homepage kan je onmiddellijk kijken welke woningen er vrij zijn voor de bestemming naar keuze. Je kan dan ook aanduiden hoeveel personen er meegaan of je je huisdier meeneemt enz... Je kan direct alle woningen even doorlopen om na te gaan of er je vakantiehuis bijzit. Alle accommodaties zijn bij de woning gezet zodat er geen verrassingen kunnen gebeuren. Heeftualgeboekt.nl maakt een onderscheid tussen vakantieparken, vakantiewoningen met sauna en vakantiehuizen met een zwembad. Er is ook een rubriek last minutes waar je nog voordelig een vakantiewoning kan vinden als je snel wil vertrekken.
Bent je verhuurder van een vakantiewoning? Dan kan je je gemakkelijk laten registreren op de site om jouw vakantiehuis te laten verhuren.

Ervaring van Cees-Jan en de rest, toegevoegd op 26 juni 2014

Leuk huisje in Overijssel geboekt met ons voetbalteam. Omgeving was wat minder, maar 1 kroeg in het dorp, het huis zelf was mooi afgewerkt, lekkere bedden, bank en grote tv.

Ervaring van Fabian, toegevoegd op 27 mei 2014

Veel vakantiehuizen voor groepen van 30 man of meer.

» Heeftualgeboekt.nl Review

Mijn ervaring plaatsen