Heerlijkehuisjes.nl ervaringen en beoordelingen

Ben je opzoek naar het ultieme vakantiehuisje? Kijk dan eens bij heerlijkehuisjes.nl waar je de leukste huisjes online kan zien en boeken. Jouw vakantie wordt nu zeker weten een succes omdat je van te voren de ervaringen en beoordelingen kan lezen van andere gasten die je voorgingen.

Mijn ervaring plaatsen

Over Heerlijke Huisjes

Vaak is het zo makkelijk nog niet om een leuke vakantie te regelen, je moet een locatie kiezen en dan natuurlijk de verblijfplaats vinden die naar je wensen is en die ook nog eens binnen je budget past. In plaats van tientallen individuele vakantiehuizen te bekijken op hun eigen website kun je natuurlijk ook gewoon naar heerlijkehuisjes.nl gaan! Deze website biedt enorm veel vakantiehuizen aan, of je nu alleen met je partner gaat of met de hele familie of vrienden groep. De handige zoekfunctie helpt je om binnen de kortste keren een lijst te hebben met vakantiehuisjes die passen bij wat je zoekt. Zo kies je eerst het land waar je naartoe wilt; Nederland, Spanje, Noorwegen, Frankrijk, Kroatië, Polen etc. en dan het aantal personen en de verblijf datums. Ben je op zoek naar een last minute? Ook dat kan via heerlijkehuisjes.nl. Of je nu iets ver van huis zoekt of gewoon in een andere Nederlandse provincie, op deze website is er keuze genoeg.

Relax

Ervaring van Martine, toegevoegd op 27 december 2023

Heerlijk huisje in Giethoorn aan een prachtige gracht. Van alle gemakken voorzien. Gastvrouw is enorm vriendelijke en service gericht. Niet aarzelen maar gewoon boeken

Zeer goed ingespeeld op onze zorgen

Ervaring van Bram, toegevoegd op 18 april 2019

Afgelopen december hebben wij via Heerlijke Huisjes een bungalow in de Ardennen (https://www.heerlijkehuisjes.nl/…/vakantiehuis-peti…/ARD1031) geboekt. Deze week bleek echter dat er verschillende negatieve recensies op het internet zijn verschenen met betrekking tot de door ons geboekte bungalow. Deze recensies hadden betrekking op de slechte hygiënische staat van de bungalow (stof, plakkerige vloer, vuil servies, achterstallig onderhoud, schimmel in de jacuzzi en badkamer). Wij hebben ons hier -in verband met zwangerschap- grote zorgen om gemaakt. Deze zorgen hebben wij voorgelegd aan Heerlijke Huisjes. Zij hebben onze zorgen uiterst serieus genomen en contact met de eigenaar opgenomen. Hieruit bleek dat de zorgen terecht zijn en dat er niet gegarandeerd kon worden dat er een schimmelvrij huisje was, waardoor een ander huisje bij dezelfde verhuurder geen optie is. Ons is ook gemeld dat dit huisje onder de aandacht is gebracht bij hun collega's van de Eigenarenservice om deze niet meer via hun website te willen verhuren en offline te zetten. Ons is aangeboden dat er gekeken kon worden naar een ander huisje wat via Heerlijke Huisjes werd aangeboden, of dat ze de betaalde som terug zouden storten. Op de site van Heerlijke Huisjes hebben wij geen bungalow gevonden die aan de wensen voldeed en we hebben een andere bungalow geboekt. Vanuit Heerlijke Huisjes is onze klacht uiterst serieus opgepakt en zeer correct afgehandeld!

goed apartement, maar

Ervaring van Meijer, toegevoegd op 10 juli 2018

Apartement was goed. de borgsom van € 100 heb ik nog steeds niet terug ontvangen. de huur was van 28-05-2018 tot 01-06-2018 de borg zou na 14 dagen worden overgemaakt. Inmiddels is het 10 juli en ik heb nog niets ontvangen. via email heb ik hier meerder malen om gevraagd en vandaag via telefonisch contact waarbij ik van Heerlijke huisjes word doorverwezen naar Regiokantoor Zeeland en deze vertelde mij dat de eigenaar de borgsom rechtstreeks aan mij moet overmaken. vreemd want het contract en de betaling is via Bondiro Rentals in Domburg gegaan.

Ervaring van , toegevoegd op 21 oktober 2017

camping in de Bongerd chalet Oostkapelle, S23

Ervaring van D. Klop, toegevoegd op 5 augustus 2017

wij zijn met vier volwassenen een week in dit chalet geweest. 100 procent tevreden. heel mooi en schoon chalet, alles nieuw en heel gezellig en knus ingericht. mooie zithoekjes in de tuin, ook helemaal nieuw aangelegd. hele nette camping, alles echt netjes en schoon. mooie dorpjes en strand in nabije omgeving. ook voor kinderen een hele fijne camping. een echte aanrader !!!

Heerlijk 'Ruimzicht' met zon en water

Ervaring van Jitty, Janna, Pieter, Dirk Jan, Pieter Rienks, Paudwina, Alice, toegevoegd op 9 mei 2016

Wat een heerlijk weekend in dit ruime, lichte en veelzijdige huisje. Meer dan genoeg ruimte voor 8 personen door de fijne, ruime serre, grote keuken, verschillende zithoeken en de prachtige grote tuin. Afwisselend interieur met authentieke leuke tegeltjes in de wc en in de (ruime) douche en (niet te vergeten!) de lekkere bedden. En een fantastisch landelijk uitzicht, ver over de velden, zowel naar Noord, Oost, Zuid als West! Daarmee een prachtige zonsopgang en een volle zon overdag met eventueel veel schaduw, een lekker windje aanwezig op het waterterras en ook nog een prachtige zonsondergang. De natuur omgeeft je en hier kun je je op allerlei manieren vermaken! Rust en spel, wandelen, fietsen of (kano)varen. Maar ook de ideale afwisseling met o.a. een restaurant en snackbar in de buurt, te bereiken met het leuke Kameleon-bootje. Voor herhaling vatbaar!

Huis in Arcen gehuurd

Ervaring van Coosje & Rest, toegevoegd op 24 februari 2014

Huis gehuurd met een ander stelletje in Arcen. De bedden lagen niet heel lekker, de rest van het huisje was wel goed, Lekker bad en ook de banken zaten lekker. Wij hebben voornamelijk buiten de deur gegeten maar ook de keuken zag er goed uit. Omgeving is schitterend, tip neem je eigen fietsen mee als het kan, want 4 fietsen huren was best prijzig.

fijn huis met sauna

Ervaring van O, toegevoegd op 30 november 2013

Na lang zoeken op de site van Heerlijkehuisjes uitgekomen en een mooie woning gevonden met SAUNA, precies wat we wilden want we zijn allebei sauna liefhebbers. Een andere pluspunt was dat je zelf kon bepalen wanneer je wilde vertrekken.

» Heerlijke Huisjes Review

Mijn ervaring plaatsen