Hema verzekeringen ervaringen en beoordelingen

Het is altijd belangrijk om je goed te verzekeren. Een goede verzekering hoeft echter niet duur te zijn. Een verzekering van de Hema heeft altijd een lage premie en je bent toch goed beschermt. Voorkom slechte ervaringen met brommerschade, dure rekeningen voor je huisdier en nog veel meer met deze verzekeringen van Hema. Beoordelingen over deze verzekeringen en Hema zie je hier.

Mijn ervaring plaatsen

Over Hema verzekeringen

De Hema is ons alle bekent van de vele huishoudelijke producten die het in haar winkels te bieden heeft. Hema is een degelijk merk dat haar sporen inmiddels wel behoorlijk verdient heeft. Met deze solide basis is Hema nu ook verzekeringen gaan aanbieden. Met de verzekeringen wil Hema graag het solide merk ook onder de verzekeringen aanbieden.

Hema
Hema is een merk dat al flink wat jaren mee gaat. Als je een nieuwe theedoek nodig hebt, dan ga je uiteraard naar de Hema. Je weet als klant immers dat je bij de Hema altijd met een goed product thuis zal komen.

Verzekering
Op de gebied van verzekeringen is er nog veel vertrouwen te winnen. Mensen hebben het idee dat ze door de verschillende maatschappijen tekort gedaan worden en dat ze alleen uit zijn op geld. Hema koppelt echter een naam die zich in het verleden bewezen heeft aan een voor de consument onbetrouwbaar product. Het hoop hiermee vertrouwen te winnen.

Prijsverhoging

Ervaring van Corine, toegevoegd op 17 december 2017

Belachelijk van 0% naar 15% eigen risico bij de dierenverzekering zo halverwege het jaar. Dit buiten de 45 euro per ingestuurde factuur die je al betaald. Het is dat ik niet over kan stappen omdat dat nog duurder is ivm leeftijd dieren maar ik voel me genaaid terwijl ik altijd vol lof was.

Ervaring van Bas Gerritsen, toegevoegd op 13 februari 2015

Ben nu een jaar klant bij hema verzekeringen, de klantenservice is altijd snel en correct. Al een aantal zaken moeten declareren maar altijd snel het geld weer op mijn rekening.

Ervaring van Eric, toegevoegd op 20 december 2014

Vorige week een verzekering afgesloten en kreeg vandaag alle papieren thuis. Je wordt via de mail goed op de hoogte gehouden hoe e zaken er voor staan.

» Hema verzekeringen Review

Mijn ervaring plaatsen