Hema.nl ervaringen en beoordelingen

We kennen allemaal de Hema wel van haar heerlijke rookworsten, schoolspullen en goedkope kleding. Wist je dat Hema ook een webwinkel heeft waar je al dit kunt kopen? Op hema.nl vind je alles wat je ook in een fysieke Hema winkel kunt vinden. Je kunt hier reviews lezen over hema.nl en andermans ervaringen en beoordelingen inzien.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Hema.nl

Ben je op zoek naar een leuk en origineel cadeau?
Is het tijd om je klerenkast of beauty assortiment bij te vullen of is school alweer begonnen?
Loop dan eens binnen bij Hema!

Je kent het wel de bekende rookworst die altijd te vinden is bij Hema als je de door de stad loopt. Of als het koud is buiten dat je lekker even binnen kan zitten voor een hapje en een drankje.

Hema heeft een groot assortiment en is er voor de grote en de kleintjes. Voor de vrouw is er een leuk assortiment aan verschillende sieraden en beauty producten en voor de heren is er een aanbod aan kleding. Als de school weer is begonnen, is de Hema er ook voor de studenten en voor de allerkleinste is er boordevol speelgoed aanwezig.

Als je nu de Hema binnenloopt krijg je bij een aankoop van 5 artikelen of meer 20% korting. Neem eens een kijkje in de folder en loop gauw eens langs.

» Hema.nl Review

Mijn ervaring plaatsen

Hema.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews