Hertz ervaringen en beoordelingen

Lees enkele ervaringen over Hertz autoverhuur en bekijk wat andere mensen zeggen over dit bedrijf. Ben je nog aan het twijfelen of je een auto moet huren bij Hertz, lees dan alle recensies en beoordelingen. Zelf een recensie achterlaten kan onderaan deze pagina.

Mijn ervaring plaatsen

Over Hertz

Op www.hertz.nl kun je terecht voor al je wensen omtrent het huren van een auto. Opgericht in 1918, Hertz is een van de grootste autoverhuurders ter wereld. Met vestigingen in 145 landen ben je nooit ver van een verhuurpunt. Ook op de meeste grote vliegvelden is er een Hertz verhuurpunt aanwezig.

Er is op www.hertz.nl bovendien een groot assortiment aan auto's aanwezig waar u uit kunt kiezen. Er is zo voor iedereen wat wils, van kleine, zuinige goedkope auto's tot en met de grotere sterkere modellen. Je vindt er ook alle nodige informatie omtrent prijzen en diensten die bovenop het verhuur worden aangeboden. Ook is er informatie aanwezig over speciale aanbiedingen en contact gegevens. Verder vind je er informatie over het loyaliteitsprogramma.

Verder kun je er meteen online een auto reserveren. Alle nodig informatie is hiervoor aanwezig. Ook is er informatie aanwezig over eventuele schade aan het voertuig.

Zo is www.hertz.nl dus een overzichtelijke webwinkel waar alle nodig informatie aanwezig is voor het snel en moeiteloos huren van een auto!

Verhuisbus gehuurd

Ervaring van Miedokia, toegevoegd op 8 augustus 2014

Ben enkele weken geleden verhuisd van Amsterdam naar Utrecht, de bus was superfijn en groot en het inleveren in Utrecht was geen probleem. Als je gaat verhuizen is deze bus echt een aanrader.

goed geregeld door Hertz

Ervaring van Matthijs en Loes, toegevoegd op 23 mei 2014

Tijdens onze road trip naar USA west kust gebruik gemaakt van Hertz. De eerste auto die we pakten startte niet. Toen mochten we een andere uitzoeken. De auto opgehaald in San Francisco en ingeleverd in Los Angeles. De shuttle bus stond al op ons te wachten. Het rijden in Amerika is super gegaan en voor ons doen was het een grote auto die we meekregen.

Wanneer komt mijn borg?

Ervaring van Piet-Hein, toegevoegd op 15 januari 2014

Vorige week auto afgeleverd in Londen, wanneer wordt mijn borg teruggestort?

Kan niet vinden

Ervaring van Meiske, toegevoegd op 12 augustus 2013

er staat op de site van hertz dat je een auto kunt huren vanaf 11 euro per dag, wat ik ook aanklik, ik kom altijd boven de 11 euro uit, hoe werkt dit hertz?

» Hertz Review

Mijn ervaring plaatsen