Heuts.nl ervaringen en beoordelingen

Heuts.nl begon ooit lang geleden als bedrijf in de verkoop van autobanden. Tegenwoordig kan je terecht in een online shop waarbij je alles kan vinden dat te maken heeft met mobiliteit en vrije tijd. Van autobanden tot onderdelen voor je auto je vindt het bij Heuts.nl. Ervaringen en beoordelingen van klanten die hier alles kopen voor hun auto lees je online.

Mijn ervaring plaatsen

Over Heuts.nl

Op de website van heuts.nl vindt u alles op het gebied van mobiliteit en vrije tijd.

Mobiliteit
Voor de mobiliteit kunt u denken aan onderdelen voor auto’s, motoren, fietsen, scooters enzovoort. Klanten kunnen 24 per dag terecht om op de website onderdelen te bestellen. Via een persoonlijke inlogcode kunnen klanten een keuze maken uit de meer dan 100.000 auto onderdelen. Via de computer worden gegevens verstrekt over de kosten, levertijd en voorraad van het product. De goederen die besteld zijn worden zes maal per dag bezorgd en op zaterdag een keer. In 2006 is er nieuw distributie centrum geopend in Hoensbroek waardoor alles nog gestroomlijnder verloopt.

Vrije tijd
Er wordt door Heuts niet alleen de onderdelen voor auto’s en gereedschappen geleverd maar alles wat met mobiliteit en vrije tijd te maken heeft. Voor de producten die met vrije tijd te maken hebben kunt u denken aan aanhangwagens, zwembaden, barbecues, fietsen enzovoort. U kunt het zo gek niet bedenken maar u vindt op de website van heuts.nl alles op de genoemde gebieden.

Tuinstoelen

Ervaring van Spies, toegevoegd op 11 juli 2022

Online 4 tuinstoelen besteld Op de site stond antraciet Kreeg ik een verkeerde kleur stoelen geleverd Gebeld maar klantenservice kon mij niet helpen Moest maar mail sturen Bleek de kleur fout vermeld te staan op de website. Ik zou retour bonnen krijgen en moest deze zelf Maar bij een post nl punt afgeven Natuurlijk commentaar van mijn kant. Woon in een dorpje van 1000 inwoners dus zag dat niet zitten Zelf maar contact opgenomen met heuts venray, 10 km verderop. Daar mocht ik ze naar toebrengen, en hun hebben mij verder geholpen Foute kleur staat nog steeds op de website. Compliment voor heuts venray. Maar ik bestel dus nooit meer Online. Geld krijg je trouwens niet terug in de winkel maar daar moet je opwachten

Slechte ervaring

Ervaring van Theo de Vries, toegevoegd op 22 oktober 2021

Auto alarmstikkers gekocht. Voldeden niet aan mijn wens en derhalve teruggestuurd. Nieuwe en andere bestelt voldeden wel aan mijn wens. De eersten teruggestuurd. De totale kosten waren € 11,95. Krijg maar € 6,-- terug. De verzendkosten willen ze niet terug betalen. Ik koop hier nooit weer iets.

Slechte informatie.

Ervaring van Dols, toegevoegd op 22 februari 2021

Bestelling gedaan bij heuts, nadat men de bestelling gedaan heeft en betaald dan krijgt men pas te horen dat dat de bestelling er niet is en je 4 dagen erop moet wachten. Als je de bestelling wilt annuleren moet je naar de vestiging toe rijden. Dus met andere woorden eerst betalen en dan vertellen we je of je het produkt krijgt, en dan zegt men weer ja het komt door carona allemaal.

intex zwembad

Ervaring van Bianca, toegevoegd op 30 augustus 2018

Ik had een zwembad besteld deze was helaas lek. We hebben zelf een paar keer geprobeerd het te repareren wat helaas niet lukte. Contact met heuts opgenomen, er werd meteen een nieuw zwembad opgestuurd zonder problemen.

Medewerkers

Ervaring van Tevreden klant, toegevoegd op 1 juni 2018

Zwembad besteld. Door slechte weer duurde de levering meer dan 1 dag. Kon heuts zelf niets aan doen. Na bellen met de klantenservice hebben ze geregeld dat ik hem in hoensbroek kon ophalen. Ook daar weer zeer meewerkende medewerkers . Bedrijf is een aanrader.

Ervaring van Ro en Mo, toegevoegd op 3 maart 2014

2 partytenten gekocht via Heuts.nl Op tijd afgeleverd prima deal voor ons.

Ervaring van Ilay, toegevoegd op 2 januari 2014

Aardige medewerkers in de winkel in Maastricht.

» Heuts.nl Review

Mijn ervaring plaatsen