Heuts.nl ervaringen en beoordelingen

Heuts.nl begon ooit lang geleden als bedrijf in de verkoop van autobanden. Tegenwoordig kan je terecht in een online shop waarbij je alles kan vinden dat te maken heeft met mobiliteit en vrije tijd. Van autobanden tot onderdelen voor je auto je vindt het bij Heuts.nl. Ervaringen en beoordelingen van klanten die hier alles kopen voor hun auto lees je online.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Heuts.nl

Op de website van heuts.nl vindt u alles op het gebied van mobiliteit en vrije tijd.

Mobiliteit
Voor de mobiliteit kunt u denken aan onderdelen voor auto’s, motoren, fietsen, scooters enzovoort. Klanten kunnen 24 per dag terecht om op de website onderdelen te bestellen. Via een persoonlijke inlogcode kunnen klanten een keuze maken uit de meer dan 100.000 auto onderdelen. Via de computer worden gegevens verstrekt over de kosten, levertijd en voorraad van het product. De goederen die besteld zijn worden zes maal per dag bezorgd en op zaterdag een keer. In 2006 is er nieuw distributie centrum geopend in Hoensbroek waardoor alles nog gestroomlijnder verloopt.

Vrije tijd
Er wordt door Heuts niet alleen de onderdelen voor auto’s en gereedschappen geleverd maar alles wat met mobiliteit en vrije tijd te maken heeft. Voor de producten die met vrije tijd te maken hebben kunt u denken aan aanhangwagens, zwembaden, barbecues, fietsen enzovoort. U kunt het zo gek niet bedenken maar u vindt op de website van heuts.nl alles op de genoemde gebieden.

» Heuts.nl Review

Mijn ervaring plaatsen