Hifioutlet.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Hifioutlet.nl en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Hifioutlet.nl

Hifioutlet.nl is een recent gelanceerde webshop waar je hifi producten koopt tegen aangename outlet prijzen. De onderneming is gevestigd in het Limburgse Tegelen.
De website is op een overzichtelijke wijze ingedeeld. Aan de bovenzijde van de homepage staan de belangrijkste productgroepen vermeld: audio & hifi, speakers, televisies, hoofdtelefoons en streaming. Daarnaast kun je nog kiezen voor accessoires, kabels en meubels. Iedere productgroep heeft een aantal subgroepen, dit maakt het selecteren van de apparatuur van jouw keuze eenvoudig.
Ieder product is voorzien van een zeer uitvoerige beschrijving en een afbeelding. Op de website tref je daarnaast een aparte afdeling aan met 'outlet toppers'. Nagekeken tweedehands apparatuur vind je onder het kopje 'refurbished'. Mocht je aanvullende informatie nodig hebben, dan kun je altijd contact opnemen.
Hifioutlet.nl is in het bezit van het Certificaat Thuiswinkel Waarborg. Je aankopen worden in Nederland en België gratis afgeleverd. De standaard garantie bedraagt twee jaar en uiteraard heb je twee weken bedenktijd.

Ervaring van P vd G, toegevoegd op 7 juli 2016

Snel en heel goedkoop, meer heb ik niet nodig bij een webwinkel.

Ervaring van Freek, toegevoegd op 2 april 2016

3 mailtjes gestuurd met vragen, allen keurig beantwoord, ga zo direct bestellen.

» Hifioutlet.nl review

Mijn ervaring plaatsen