Hilox.eu ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Hilox.eu en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over hilox.eu

Hilox.nl is de webwinkel van het - hoe kan het ook anders - in Eindhoven gevestigde Hilox Lighting. Deze onderneming is gespecialiseerd in de levering van High-End verlichtingsproducten zoals xenon verlichting, Mountainbike Led verlichting en LED dimlicht. De producten worden doorgaans toegepast bij auto's, trucks en motoren. Hilox.eu levert zowel aan wederverkopers als aan particulieren.
Het aanbod van verlichtingsproducten is dermate groot dat men het risico loopt door de bomen het bos niet meer te kunnen zien. Hilox.eu heeft dat probleem ondervangen door middel van een duidelijke navigatie door de website. Indien je bij de aanwezige 'keuzehulp' de verschillende opties doorloopt, kom je uit bij het product dat geschikt is voor jouw voertuig en uitvoering. Dat werkt heel eenvoudig.
Van ieder artikel is een uitgebreide beschrijving en afbeelding beschikbaar. Tevens worden de voordelen en de specificaties van het product opgesomd. Bovendien kun je lezen hoe het product moet worden geïnstalleerd, ook dat is niet onbelangrijk.

Service

Ervaring van Theo Dijkema, toegevoegd op 4 april 2018

Na 2 jaar ging rechterkoplamp aan/uit. Na tips van Hilox en het e.e.a uitgeprobeerd te hebben bleek de driver stuk.Foto opgestuurd en ik kreeg een mailtje dat ik ondanks verlopen garantie kostenloos een nieuwe oogestuurd kreeg. Super!

Ervaring van Frits D., toegevoegd op 4 juni 2016

Bestelling kwam volgende dag in huis, netjes verpakt tegen schade.

» hilox.eu review

Mijn ervaring plaatsen