Hobbymax.nl ervaringen en beoordelingen

Hobbymax.nl is de website voor alle hobby materialen. Je vindt hier alles om lekker te gaan knutselen en de leukste dingetjes in elkaar te zetten. Ervaringen en beoordelingen van andere knutselaars lees je hier op de site om je verder te helpen bij Hobbymax.nl.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Hobbymax.nl

Hobbymax is een webshop waar een uitgebreid assortiment aan hobby materialen wordt verkocht. Daarnaast wordt op deze site ook party artikelen en decoratie verkocht.

Op hobbymax vindt je artikelen voor al je hobby's. Van schilderen tot boetseren, van sieraden maken tot kleuren en zelfs voor het maken van kaarsen kun je hier materialen vinden. Wanneer je iets wilt maken voor een ander persoon kun je zelfs verpakkingsmateriaal zoals tasjes, lintjes en strikken kopen om jouw zelfgemaakte cadeau in te verpakken.

Maar hobbymax verkoopt méér dan alleen hobby artikelen. Je kunt hier ook terecht voor diverse artikelen om een feest te organiseren. Zo kun je in deze webshop goed slagen voor artikelen voor een kinderfeestje. Ze verkopen allerlei kinderfeest-spulletjes in wel 30 verschillende aansprekende thema's, zoals Barbie, Cars en Woezel & Pip! Zo kun je alles in één keer bestellen; dat scheelt een hoop stress!

Ook voor andere feestelijke gelegenheden, zoals een trouwerij of geboorte, kun je diverse feestartikelen en versieringen vinden.

» Hobbymax.nl Review

Mijn ervaring plaatsen

Hobbymax.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews