Hoedshop.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Hoedshop.nl en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Hoedshop.nl

Op de website hoedshop.nl kunt u alle gangbare hoeden, mutsen, caps, oorwarmers, sjaals en handschoenen bestellen. Men is vooral gespecialiseerd in hoeden. Op de website komt u alles te weten over de laatste trends en de nieuwste hoedenmode. Hoe moet u uw hoofd in de winter beschermen tegen de kou en in de zomer tegen de warmte? Ook kunt u op hoedshop.nl te weten komen welke hoed u kan dragen als het regent en zij die absoluut niet nat mogen worden.

Uitleg
Indien u niet zeker bent welke accessoires en hoofddekstel u het beste bij een bepaalde gelegenheid kunt dragen dan kan u geheel vrijblijvend advies inwinnen. U kan namelijk contact opnemen met de servicehotline. Wanneer u na een aantal dagen niet helemaal blij bent met u gekozen hoofddeksel, dan kunt u het bij hoedshop.nl tot 100 dagen na de aankoop het artikel omruilen. Wanneer u het omruilt dan krijgt u het nieuw gekozen artikel thuisgestuurd, zonder dat u daarvoor verzendkosten moet betalen.

Betalen
U kunt met verschillende mogelijkheden betalen. Zo kunt u gebruik maken van IDEAL, door middel van vooruitbetaling, met PayPal, onder rembours en met een creditcard. U ziet er zijn betaal mogelijkheden genoeg en de service die geboden wordt is uitmuntend te noemen.

» Hoedshop.nl review

Mijn ervaring plaatsen