Hoeslakenwinkel.nl ervaringen en beoordelingen

Hoeslakenwinkel.nl kan je werkelijk aan alle hoeslakens helpen die er bestaan. Soms heb je net een bepaalde stof of kleur nodig bij een dekbedovertrek. Hoeslakenwinkel.nl helpt je verder aan de hoeslakens waar je naar opzoek bent. Ervaringen en beoordelingen over de winkel deel je gewoon online en uiteraard lees je ook het oordeel van andere terug.

Mijn ervaring plaatsen

Over Hoeslakenwinkel.nl

Op Hoeslakenwinkel.nl kun je hoeslakens in verschillende kleuren en afmetingen bestellen. Op deze site kun je kiezen uit badstof, percale en katoenen hoeslakens, maar ook je kunt ook een molton, matrasbeschermers en hoeslakens voor hoge matrassen met toppers bestellen.

Kleuren en afmetingen
De hoeslakens op de website kun je bestellen in verscheidene kleuren. Onder meer in rood, paars, turquoise, ecru, grijs, wit, antraciet, licht grijs en blauw, brownie, oranje, geel, marineblauw, roze en zwart. De afmetingen van de hoeslakens gaan van 40 x 80 cm tot aan 200 x 220 cm. De prijzen variëren van €6,95 tot €33,95.

Verzendingen
Je kunt op Hoeslakenwinkel.nl betalen met onder andere iDEAl, PayPal en een creditcard. Je kunt je bestelde hoeslaken ook afhalen bij de winkel in Amerongen en daar contant betalen. Dit gaat op afspraak.

Verzendkosten
Als je een hoeslaken online bestelt, betaal je boven de vijftig euro geen verzendkosten. De hoeslakens kunnen in alle EU-landen worden geleverd. Buiten de EU-landen zijn de bestellingen op aanvraag.

Ervaring van Helena, toegevoegd op 19 november 2014

Idd de volgende dag in huis, met paypal betalen is ook handig

» Hoeslakenwinkel.nl Review

Mijn ervaring plaatsen