Hogenboom vakantieparken ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Hogenboom vakantieparken en lees wat andere mensen van deze vakantieparken vinden.

Mijn ervaring plaatsen

Over Hogenboom vakantieparken

Vakantiegevoel.nl brengt je op een website van Hogenboom Vakantieparken. Op de voorpagina zijn frisse kleuren gebruikt en staan mooie foto's van vakantiehuizen en -parken. Het wordt aantrekkelijk gemaakt om meteen te gaan boeken door de zoekfunctie midden op de pagina. Hier kan het land, soort accommodatie en park van voorkeur worden ingevoerd, waarna de beschikbare vakantieopties worden weergegeven. De boekingsknop naast elk weergegeven resultaat maakt het erg makkelijk om je vakantie meteen te boeken.
Bij elke bestemming staat een score, naar aanleiding van reviews van eerdere vakantiegangers. Ook wordt er extra uitleg gegeven over de accommodatie.
Allerlei filters aan de linkerkant van de pagina maken het mogelijk de perfecte bestemming te vinden.
Hogenboom Vakantieparken is opgericht in 1998 en heeft inmiddels meer dan 100 vakantieparken op haar naam staan in Nederland, Duitsland en België. Deze ruime ervaring is terug te vinden in een overzichtelijke en vlotte website met een duidelijk beeld van de mogelijkheden voor een ontspannen vakantie.

Ervaring van Ine, toegevoegd op 9 augustus 2015

Kleinschalig park met prima huisjes, eten was ook lekker, winkeltje mag wel iets groter. De omgeving heerlijk, we hebben gewandeld en gefietst, mede dankzij het mooie weer hebben wij een heerlijke vakantie gehad in eigen land.

Ervaring van Eva, toegevoegd op 4 mei 2014

Kids hebben het leuk gehad mede dankzij het fantastische recreatieteam dat continu klaarstond.

» Hogenboom vakantieparken review

Mijn ervaring plaatsen