Holland and Barrett ervaringen en beoordelingen

Vitamines en supplementen kun je kopen bij Holland and Barrett (voorheen De Tuinen). Deze keten heeft een webwinkel waar je ook terecht kunt voor allerlei soorten voeding producten: hollandandbarrett.nl. Ervaringen met deze webshop van Holland and Barrett kun je samen met beoordelingen op onze website bekijken, voordat je een aankoop doet.

Mijn ervaring plaatsen

Over Hollandandbarrett.nl

Op de website van Holland and Barrett zijn de producten te vinden die je ook in de winkels van Holland and Barrett vindt. Dit is voor de producten die Holland and Barrett aanbiedt eigenlijk vrij ideaal. Er zit vaak nog al eens de nodige informatie bij de producten die worden aangeboden. Je zou als klant makkelijk een halve dag kunnen uittrekken om je eens flink je te lezen in de winkels van Holland and Barrett. Met de website is al deze informatie makkelijk bij je thuis te vinden. Je kunt je als bezoeker nu eens rustig inlezen over de vele producten die in het assortiment van Holland and Barrett worden aangeboden.

Holland and Barrett
In ons moderne bestaan zien we steeds meer het nut van producten die door Holland and Barrett wordt aangeboden. Het kan voor de consument daardoor ook erg fijn eens goed via internet in te lezen en een product aan te schaffen dat past bij zijn of haar behoefte.

Ervaring van Eef, toegevoegd op 12 augustus 2014

Goede winkel wie gezond wil leven, altijd goed advies in de winkels.

Ervaring van Kyra, toegevoegd op 17 december 2013

Groot aanbod gezondheidsproducten. De bestelling passen soms door de brievenbus das helemaal handig.

» Holland and Barrett Review

Mijn ervaring plaatsen