Hollandlamp ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Hollandlamp en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Hollandlamp

Op de website van hollandlamp.nl kun je lampen en armaturen tegen de laagste prijs aanschaffen. Op hollandlamp.nl vind je behalve alle soorten lampen zoals Ledlampen, spaarlampen, halogeenlampen enzovoort ook armaturen en randproducten. Randproducten zijn onder andere schakelmateriaal en aansluitkabels. Dit alles tegen zeer lage prijzen. Op de online website van hollandlamp.nl worden alleen A merken verkocht.

Snelle levering
Omdat alle lampen en armaturen uit voorraad worden geleverd, kun je er van uitgaan, dat de bestelde producten binnen een werkdag worden verzonden. Wanneer een product, vanuit de fabrikant slecht leverbaar is, kan het voorkomen dat het niet binnen een dag afgeleverd kan worden. Als dat het geval is, dan krijgt u per email zo snel mogelijk bericht wanneer het product kan worden afgeleverd.

Verzendkosten
Boven de €150,- inclusief BTW worden binnen Nederland geen verzendkosten gerekend. Beneden de €150,- wordt er aan verzendkosten een bedrag gerekend van €6,95

Retourneren
Indien een product niet dat is, wat u er van verwacht had, dan kunt u het altijd binnen 30 dagen terug sturen. Het product moet dan onbeschadigd zijn en in de orginele verpakking worden teruggestuurd.

Ervaring van A, toegevoegd op 22 mei 2015

Had nog een aantal vragen over een paar lampen, werden keurig beantwoord, daarna online besteld.

» Hollandlamp review

Mijn ervaring plaatsen