Hollandsnieuwe ervaringen en beoordelingen

Deze redelijk nieuwe mobiele provider biedt de nieuwste toestellen aan en concurreert goed met de grotere providers door betere deals aan te bieden. Je vindt hier verschillende reviews die geschreven zijn door klanten van Hollandsnieuwe. Wellicht laat je je overtuigen door de verschillende goede ervaringen en ben jij straks zelf degene die een beoordeling toevoegt aan de beoordelingen.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Hollandsnieuwe

Hollandsnieuwe is een redelijk nieuwe naam op het gebied van mobiele telefonie. Toch kan het zomaar eens een hele interessante speler zijn voor veel mensen. Hollands Nieuwe is namelijk een zusterbedrijf van Vodafone. Dit is een naam die zich op het gebied van mobiele telefonie al lang en breed bewezen heeft. Hollands Nieuwe biedt als het ware dezelfde service, maar voor een lange prijs.

Lage kosten
Vooral voor mensen die slechts een beperkte bundel per maand nodig hebben is Hollands Nieuwe zeer interessant. Voor die groep heeft Hollands Nieuwe namelijk vaak veel data en belminuten voor een prijs die bij veel andere een stuk hoger ligt.

Afsluiten
Je door de site navigeren is als bezoeker een fluitje van een cent. Ook het afsluiten van een abonnement is bij Hollands Nieuwe snel geregeld. Je weet waar je aan toe bent en alles wordt netjes door de mensen achter Hollands Nieuwe in gang gezet.

» Hollandsnieuwe Review

Mijn ervaring plaatsen

Hollandsnieuwe ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews