Homefitness4you ervaringen en beoordelingen

Homefitness4you.nl is de website waar je terecht kan om je eigen fitness zaal in huis te maken. Voor iedere sport die je kan beoefenen met fitness is wel apparatuur verkrijgbaar bij homefitness4you.nl. Ervaringen en beoordelingen van andere fitness freaks lees je online.

Mijn ervaring plaatsen

Over Homefitness4you

Homefitness 4 You richt zich specifiek op fitnessapparatuur voor thuis. De oprichter, Robert Theuws, maakt gebruik van zijn eigen expertise en ervaring op het gebied van fitness. Om de kwaliteit van de apparatuur te waarborgen, werkt Theuws alleen samen met gerenommeerde namen zoals het Duitse Bremshey en Finse Tunturi. Bremshey onderscheidt zich door een aantrekkelijk prijs-kwaliteitverhouding. Tunturi is daarentegen een exclusief merk dat zich richt op technologische innovatie en duurzame materialen. Wil jij thuissporten leuker maken? Tunturi besteedt bijvoorbeeld veel aandacht aan interactieve programma‬ôs en beeldschermen.

Fitnessapparatuur testen en online bestellen

Het is mogelijk om de hometrainers, loopbanden en krachtapparatuur in de showroom van homefitness 4 You te testen. Het voordeel hiervan is dat je een persoonlijk advies krijgt. Niet iedereen sport immers voor hetzelfde doel. Het assortiment is zeer compleet en richt zich op de gehele fitnessport uiteenlopend van spinfietsen tot powerplates. Naast fitnessapparatuur biedt Homefitness 4 You ook hartslagmeters, weegschalen, sportvoeding en fitnesskleding aan. Ben je enthousiast geworden, dan bestel je online al jouw fitnessbenodigdheden.

Ervaring van Alexander, toegevoegd op 16 september 2014

De Christopeit CXM6 besteld bij dit bedrijf. Snel in huis duidelijke handleiding

vragen

Ervaring van Ferron, toegevoegd op 20 mei 2014

Had een aantal vragen per mail gestuurd aan home fitness 4 you. Kreeg op iedere vraag uitgebreid antwoord.

» Homefitness4you Review

Mijn ervaring plaatsen