Homemeetsnature.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Homemeetsnature.nl en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Homemeetsnature.nl

Homemeetsnature.nl is de planten- en pottenspecialist voor zowel particulieren als bedrijven. De webshop biedt online een zeer ruim, kwaliteitsvol aanbod aan op vlak van kamperplanten, hydroplanten en tuinplanten. Planten die trouwens vers van de kweker aangeleverd worden. Dit assortiment wordt overzichtelijk en met gedetailleerde informatie weergegeven.

Via de webshop kan op eenvoudige wijze geselecteerd worden qua eigenschappen van de plant. We denken dan aan de grootte, aard en type van de plant. Op die manier vind je telkens precies wat je nodig hebt. In een aparte rubriek wordt ook ruim aandacht besteed aan de verzorging van uw planten. Daarnaast vinden we ook een ruime keuze aan bloempotten en plantenbakken: keramiek, kunststof, metaal of handgemaakt.

Belangrijk is ook dat elke budgetklasse aan bod komt. Op de aanbiedingenpagina vind je trouwens het hele jaar door interessante promoties. Vergeet ook zeker niet om even het aanbod in woonaccessoires te raadplegen met diverse decoraties, kransen en zuilen.

En mocht je iets niet direct terugvinden, staat de klantenservice uiteraard ter beschikking voor al uw vragen.

Ervaring van Gerke, toegevoegd op 20 oktober 2015

Elke paar planten gingen mijn planten dood, daarom gebeld voor advies voor onze relatief donkere woonkamer, de planten die we nu hebben gaan al 5 maanden mee, voor ons heel lang.

Ervaring van De, toegevoegd op 22 juni 2015

Planten van hoge kwaliteit gekocht voor ons kantoor, kwamen goed verpakt aan.

» Homemeetsnature.nl review

Mijn ervaring plaatsen