Homestylingshop.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Homestylingshop.nl en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Homestylingshop.nl

Homestylingshop.nl bestaat sinds eind 2010 en is een Nederlands bedrijf. Deze online winkel heeft een zeer uitgebreide collectie woonaccessoires in verschillende stijlen, van landelijk tot stoer. Bij het binnentreden van de webshop word je al meteen getrakteerd op prachtige, sfeervolle foto‬ôs. Via het menu bovenaan de pagina kun je meteen beginnen met winkelen. Je kunt zoeken op merk, maar ook op diverse categorieën. Het aanbod is enorm en zeer verrassend.

Op de homepage vind je onderaan een aantal links, die je meer vertellen over de geschiedenis van Homestylingshop.nl. Hier vind je ook meer informatie over het gehele bestelproces en hoe je de webshop kunt bereiken, mocht je nog vragen of opmerkingen hebben.

De winkel heeft het Webshop Keurmerk, hetgeen betekent dat je als klant in een betrouwbare, veilige omgeving kunt winkelen. Wanneer je iets koopt bij Homestylingshop.nl, kun je kiezen uit meerdere betaalmogelijkheden. In de meeste gevallen heb je je bestelling de volgende dag al in huis.

» Homestylingshop.nl review

Mijn ervaring plaatsen