Homestylingshop.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Homestylingshop.nl en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Homestylingshop.nl

Homestylingshop.nl bestaat sinds eind 2010 en is een Nederlands bedrijf. Deze online winkel heeft een zeer uitgebreide collectie woonaccessoires in verschillende stijlen, van landelijk tot stoer. Bij het binnentreden van de webshop word je al meteen getrakteerd op prachtige, sfeervolle foto‬ôs. Via het menu bovenaan de pagina kun je meteen beginnen met winkelen. Je kunt zoeken op merk, maar ook op diverse categorieën. Het aanbod is enorm en zeer verrassend.

Op de homepage vind je onderaan een aantal links, die je meer vertellen over de geschiedenis van Homestylingshop.nl. Hier vind je ook meer informatie over het gehele bestelproces en hoe je de webshop kunt bereiken, mocht je nog vragen of opmerkingen hebben.

De winkel heeft het Webshop Keurmerk, hetgeen betekent dat je als klant in een betrouwbare, veilige omgeving kunt winkelen. Wanneer je iets koopt bij Homestylingshop.nl, kun je kiezen uit meerdere betaalmogelijkheden. In de meeste gevallen heb je je bestelling de volgende dag al in huis.

Ervaring van N. Dekker, toegevoegd op 3 september 2021

De levertijd van wat ik besteld had duurde 5 mnd langer. Na telefonisch contact stond het geld na 2 dagenop m'n rekening. Wat een top zaak

Zeer goed

Ervaring van Ron v/d Berg, toegevoegd op 9 november 2020

Klokje besteld en betaald maar daarna bleek er een langere levertijd op te zitten. Ze wilden netjes het betaalde geld terug storten maar heb de bestelling laten staan. Deze shop beantwoord keurig je vragen via WhatsApp of mail en hebben zo ook na wat langere tijd het klokje keurig afgeleverd. Voor mij krijgt de Homestylingshop een grote pluim en een dikke 10

Ervaring van Rita, toegevoegd op 22 juli 2015

Mooie winkel, veel spulletjes van mijn favoriete merk Riviera Maison en snel thuisbezorgd.

Ervaring van Carla Verboom, toegevoegd op 5 april 2015

Leuke winkel om in te snuffelen, klantenservice ook goed en retour sturen is eenvoudig en snel.

» Homestylingshop.nl review

Mijn ervaring plaatsen