Horecawinkel.nl ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Horecawinkel.nl en lees of deze webshop betrouwbaar en veilig is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Horecawinkel.nl

Op horecawinkel.nl kun je terecht voor alle horecaproducten die je nodig hebt. Het gevarieerde aanbod op hun website bestaat onder andere uit glaswerk en kannen, tafelgerei, kookwaren, wijn en barproducten, keukenapparatuur en nog veel meer. Onder al deze categorieën bieden ze ook weer allerlei verschillende soorten producten aan. Overigens verkopen ze ook nog schoonmaakspullen en spullen voor de opslag.

Bij een aankoop van boven de vijftig euro bezorgt horecawinkel gratis. In andere gevallen bedragen de verzendkosten 6,90. In België hanteren ze andere verzendkosten. Bovendien moet je bij horecawinkel minimaal voor boven de 10 euro bestellen, anders nemen ze je bestelling niet in behandeling. Betalen kan via verschillende manieren zoals Ideal, Paypal en Creditcard. Maar je kunt ook gewoon onder rembours bestellen, of via een reguliere bankoverboeking. Retournen is mogelijk wanneer het product onbeschadigd en ongebruikt is gebleven. Hiervoor hanteren ze een formulier waar je ook de reden van retour moet vermelden, en of het product al dan niet geopend is.

Ervaring van Sofie Bilse, toegevoegd op 4 maart 2015

De messenset is van hoge kwaliteit, cadeau gekregen van mijn man voor mijn verjaardag.

Ervaring van Giorgio, toegevoegd op 7 september 2014

Ik heb zelf een catering bedrijfje en koop hier regelmatig artikelen voor in de keuken. Fijne prijzen en snelle verzending.

» Horecawinkel Review

Mijn ervaring plaatsen