Hostelsclub.com ervaringen en beoordelingen

Een hostel is één van de meest voordelige locaties om te verblijven als je op vakantie gaat of op doorreis. De hostelsclub.com geeft een overzicht van alle betrouwbare hostels verspreid over de hele wereld. Ervaringen en beoordelingen over de hostels lees je hier online.

Mijn ervaring plaatsen

Over Hostelsclub.com

Hostelsclub is een website die goedkope overnachtingen aanbiedt in hostels, jeugdherbergen, motels of B&B‬ôs. Dit bedrijf is speciaal opgericht om jongeren met een kleiner budget de gelegenheid te geven om grote reizen te maken via voornamelijk overnachtingen in hostels of jeugdherbergen.
Je kan kiezen uit 28.000 verschillende accommodaties in verschillende landen. Via de homepage kan je direct via de zoekfunctie per land checken welk verblijf je kan boeken.
Je vindt er tevens de verschillende talen waarin je kan boeken. Deze site wordt wereldwijd gebruikt.
Er is een rubriekje met het nieuws omtrent wedstrijden waar je overnachtingen kan winnen. Ook vindt je er een rubriek met de top 10 hostels die in de kijker staan op dit moment.
Je kan eenvoudig je slaapverblijf boeken via de site en veilig online betalen via visa of mastercard. Er zijn natuurlijk nog verschillende andere betaalmogelijkheden om je verblijf te boeken en te betalen.

Ervaring van Zarah, toegevoegd op 15 september 2014

Het hostel in New York was boven verwachting goed.

Ervaring van Niels, toegevoegd op 1 oktober 2013

Supergoedkope accommodatie gevonden via hostelsclub, als ik dat eerder had geweten.

» Hostelsclub.com Review

Mijn ervaring plaatsen