Hoteldeal.nl ervaringen en beoordelingen

Iedere dag kan je opzoek naar een nieuw en voordelig hotel bij hoteldeal.nl. De website is speciaal ingericht voor unieke stedentrips of vakanties tegen een extra lage prijs. Ervaringen en beoordelingen lees je hier online over hoteldeal.nl. Je kan zo precies lezen wat je kan verwachten van een speciale hoteldeal.

Mijn ervaring plaatsen

Over Hoteldeal.nl

Hoteldeal.nl profileert zich als 'de online reisaanbieder voor aanbiedingen en deals'. En dat zegt perfect wat het is. Wil je uren grasduinen in honderden aanbiedingen en wegdromen bij paradijselijke bestemmingen? Dan kom je op hoteldeal.nl niet aan je trekken. Hier tonen ze geen overaanbod. Maar de dagelijks wisselende deals zullen je wel inspireren. Een verademing. Perfect behapbaar. Snel en duidelijk zicht op wat je mag verwachten. Mooie lay-out.
Om het kiezen nog te vergemakkelijken verdelen ze de aanbiedingen in thema's. Sommige zijn best wel origineel te noemen. Of wat dacht je van de categorie 'Zoals gezien in de krant'?
Maar ook wie op zoek is naar een betaalbare stedentrip krijgt een beperkt maar mooi aanbod voorgeschoteld. Een aanbod dat gekruid is met niet te voor de hand liggende bestemmingen.
Hoteldeal.nl speelt mooi in op de tijd van het jaar. Rond de kerstperiode kan wie graag met de familie naar een kerstmarkt trekt, kiezen uit hun aanbod in Nederland, België of Duitsland. Een website om dagelijks eens te passeren.

slechte service, goede producten

Ervaring van van der velde, toegevoegd op 18 februari 2019

Boeking gedaan (voor de zoveelste keer) en per abuis niet de voornaam opgegeven die op paspoort staat maar roepnaam. Omdat we niet begrepen hadden dat de gegevens gelijk voor vliegticket waren en in hun bestand automatisch onze roepnamen ""popuppen". Kregen dus tickets van Ryanair met foute naam en Hoteldeal (bij wie we dus eigenlijk geboekt hadden) gaf op geen enkele manier thuis bij het omboeken. Proberen het nu rechtstreeks maar die kleine wijziging kost 2 keer zoveel als de hele ticket, terwijl wij denken dat een telefoontje van een grote klant heel anders zou worden gezien. Hele slechte service dus! En het blijft ook vreemd: zij hebben de ticket geboekt!

Mijn eerste keus bij hotelboekingen!

Ervaring van Tommy, toegevoegd op 28 september 2017

Fijne website om te boeken en hebben altijd scherp aanbod lijkt het wel. Gewoon goede hotels voor een goede prijs.

Ervaring van Lysanne en Marco, toegevoegd op 22 november 2014

als we een weekendje weg willen boeken kijken we altijd eerst bij hoteldeal.nl

Ervaring van Floor, toegevoegd op 30 oktober 2014

We hebben heerlijk genoten in Scheveningen. Het hotel was goed, aardige medewerkers en nog een verrassing op onze kamer omdat we waren verloofd. Gegeten in een restaurant aan de boulevard daarna naar het casino geweest.

» Hoteldeal.nl Review

Mijn ervaring plaatsen