Hotels.com ervaringen en beoordelingen

Hotels.com is één van de grootste websites waarmee je online reizen kan boeken. Ontdek zelf wat Hotels.com allemaal kan aanbieden als het gaat om reizen en anderen bestemmingen. Met behulp van beoordelingen die geschreven staan bij de hotels kies je op basis van ervaringen van anderen reizigers al snel een leuke reis uit.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Hotels.com

Er zijn vele sites waar je een hotel kan boeken, en een van de meest logische daarvan is www.hotels.com. Dit is een zeer uitgebreide site, met veel hotel mogelijkheden in vele steden. Het proces van het kiezen van een hotel op deze site is zeer eenvoudig. Je kiest de stad naar wens uit, en krijgt vervolgens een lijst van hotels gepresenteerd. Deze kun je zeer eenvoudig filteren naar de prijs, hoeveelheid sterren en de gastenscore, wat het zoeken makkelijk maakt.
Bijkomend voordeel is hoe de site de mogelijkheid geeft om na het selecteren van een stad, ook een specifieke bezienswaardigheid of attractie te kiezen, en vervolgens binnen een aantal kilometers van deze bezienswaardigheid te zoeken. Dit maakt het des te makkelijker om niet bij een hotel uit te komen wat uiteindelijk helemaal niet zo dicht bij dat mooie centrum blijkt te liggen als je had verwacht.
Dit alles maakt Hotels.com tot een makkelijk te gebruiken en erg handige hotelboekingssite.

» Hotels.com Review

Mijn ervaring plaatsen