Hotels.com ervaringen en beoordelingen

Hotels.com is één van de grootste websites waarmee je online reizen kan boeken. Ontdek zelf wat Hotels.com allemaal kan aanbieden als het gaat om reizen en anderen bestemmingen. Met behulp van beoordelingen die geschreven staan bij de hotels kies je op basis van ervaringen van anderen reizigers al snel een leuke reis uit.

Mijn ervaring plaatsen

Over Hotels.com

Er zijn vele sites waar je een hotel kan boeken, en een van de meest logische daarvan is www.hotels.com. Dit is een zeer uitgebreide site, met veel hotel mogelijkheden in vele steden. Het proces van het kiezen van een hotel op deze site is zeer eenvoudig. Je kiest de stad naar wens uit, en krijgt vervolgens een lijst van hotels gepresenteerd. Deze kun je zeer eenvoudig filteren naar de prijs, hoeveelheid sterren en de gastenscore, wat het zoeken makkelijk maakt.
Bijkomend voordeel is hoe de site de mogelijkheid geeft om na het selecteren van een stad, ook een specifieke bezienswaardigheid of attractie te kiezen, en vervolgens binnen een aantal kilometers van deze bezienswaardigheid te zoeken. Dit maakt het des te makkelijker om niet bij een hotel uit te komen wat uiteindelijk helemaal niet zo dicht bij dat mooie centrum blijkt te liggen als je had verwacht.
Dit alles maakt Hotels.com tot een makkelijk te gebruiken en erg handige hotelboekingssite.

Ervaring van Paul, toegevoegd op 3 maart 2015

Iemand nog een kortingscode van Hotels.com die te gebruiken is in 2015, overal staan codes die niet meer werken, wil een vakantie boeken naar Zuid Afrika en krijg graag korting.

Ervaring van Zemir, toegevoegd op 24 januari 2015

Hotel geboekt in New York,was het goedkoopst.

Ervaring van Brenda, toegevoegd op 25 augustus 2014

Weekendje amsterdam geboekt, het hotel was goed, ontbijt lekker, locatie was wat minder maar met de tram ongeveer 15 minuten naar de stad.

Ervaring van Vera van W, toegevoegd op 2 januari 2014

3 keer een vlucht geboekt, gewoon goede site, tickets direct in je mail

» Hotels.com Review

Mijn ervaring plaatsen