Hotels.nl ervaringen en beoordelingen

Zelf een hotel boeken is vaak een stuk goedkoper dan bij een reisbureau. Maar wat zijn de ervaringen van zelf een hotel boeken bij hotels.nl? Lees hier de beoordelingen over de service van de website en vooral hoe andere het ervaren om hier een hotel of weekendje weg te boeken.

Mijn ervaring plaatsen

Over Hotels.nl

Op hotels.nl vind je een ruim aanbod aan hotelovernachtingen en het aanbod is alleen nog maar groeiende. Omdat er zo veel hotels te vinden zijn op 1 website kun jij eenvoudiger vergelijken en kiezen voor jouw droomhotel.

Zoek een hotel dat past bij jouw budget
Zoeken kan bij hotels.nl ook op budget. Heb jij iets minder te besteden, dan houdt de zoekfunctie hier rekening mee. Heb je juist meer geld te besteden dan zoek je misschien wel iets wat beter past bij jouw behoeftes.

Zoek op bestemming
Ook deze zoekfunctie is erg handig. Je klikt gewoon op het land of de stad die jij wilt bezoeken en je vind gelijk de beste deals.

Boek jouw hotel met korting via leuke aanbiedingen van hotels.nl
Wel een duurder hotel boeken met een laag budget, kies dan voor een boeking met korting. Bij hotels.nl vind je namelijk ook een heleboel interessante kortingsacties.

Hotel Almenum Harlingen

Ervaring van Joke van den bosch, toegevoegd op 18 augustus 2016

Vannacht geslapen bij logement Almenum in Harlingen. Mijn ervaring is zeer positief. Het was een zeer comfortabel appartement Heel schoon en verzorgd, heerlijke bedden.

Ervaring van Pleun G, toegevoegd op 9 augustus 2014

Net hotel, vriendelijk personeel, zou zo weer boeken.

Ervaring van Jara, toegevoegd op 21 september 2013

Via Hotels.nl een mooi hotel gevonden in Amsterdam. Mijn nichtje ging trouwen, het hotel was midden in de stad, klein beetje geluidsoverlast in de nacht.

» Hotels.nl Review

Mijn ervaring plaatsen