Hotelsclick.com ervaringen en beoordelingen

Met een enkele klik tientallen hotels bekijken op basis van budget en beoordelingen. Dit soort ervaringen wil je vast weleens zelf ontdekken. Gelukkig bestaat de website hotelsclick.com waar je eenvoudig binnen één click kennis maakt met tientallen hotels. Ontdek nu zelf een uniek hotel en boek je vakantie bij hotelsclick.com.

Mijn ervaring plaatsen

Over Hotelsclick.com

De site hotelsclick.com is een Engelstalige site waar je voornamelijk hotels kan boeken en reserveren. Zij bieden daarnaast ook nog de mogelijkheid om transferts, vluchten, en stadstours via hen te reserveren. Het online bedrijf is ontstaan in 2006 uit een groep touroperators. Zij hebben jarenlange ervaring in de reisindustrie.
Via de homepage kan je onmiddellijk opzoeken welke hotels er zijn naar je bestemming. Indien je wil kan je zelfs een sterrenhotel boeken want deze optie kan je bij de zoekfunctie aanduiden. Alle taksen, belastingen en dergelijke zitten steeds in de prijs van de boeking of reservering zodat je nadien geen verrassingen meer vindt onder de vorm van bijkomende kosten.
Naast een aantal aanbiedingen vind je ook reviews van klanten die al via deze weg geboekt en gereserveerd hebben. Zo zie je dadelijk of de site goed is en of de reizigers tevreden waren van het hotel of hun verblijf. De klantendienst is steeds per mail bereikbaar voor al je vragen.

Ervaring van Erdan, toegevoegd op 28 september 2013

Ik heb nog een discount code liggen voor Hotelsclick.com van tien procent, als iemand interesse heeft om hem over te kopen dan hoor ik dat graag.

Ervaring van Mayla, toegevoegd op 28 augustus 2013

Hotelsclick is een grote site die vaak goedkoper is dan d-reizen of neckermann, zeker voor losse hotelovernachtingen boeken wij vaak bij hotelsclick.com

» Hotelsclick.com Review

Mijn ervaring plaatsen