Hotelspecials ervaringen en beoordelingen

Bekijk een aantal ervaringen over Hotelspecials en oordeel zelf of dit bedrijf betrouwbaar en veilig is. Alle recensies van hotelgasten samen geeft een goed beeld van de betrouwbaarheid. Zelf een ervaring opgedaan, deel deze dan door een reactie achter te laten.

Mijn ervaring plaatsen

Over Hotelspecials.nl

Op de site hotelspecials vindt u een groot aanbod van hotels, hotelpromo’s en unieke specials. Eigenlijk de beste hoteldeals die men kan vinden in België, Nederland, Duitsland en Frankrijk.
U kan reserveren via de site of telefonisch om je deal naar keuze te boeken. Na de reservatie ontvangt u een bevestiging. Na deze bevestiging betaalt u de servicekosten aan hotelspecials. De uiteindelijke verblijfskosten betaalt u aan het hotel.

De site hotelspecials heeft verschillende promo’s en deals namelijk:
- De hotelarrangementen waar u een samengesteld pakket krijgt met voordeel zoals meerdere nachten voor een lagere prijs of een luxe-kamer of een extra 3 â€'gangen diner.
- Hotdeals: dit zijn de promo’s op hotelkamers voor een extra voordelige prijs.
- Secret hotels: Dit is een verrassende promo voor een lage prijs. Je weet de naam van het hotel 48 uur op voorhand.
- Specials zijn hoteldeals waar u bijvoorbeeld bij boeking een extra nacht krijgt.
- De weekpromo kan verschillen van week en verschillen van promotie. Meestal wordt er iets extra bij boeking aangeboden zoals een gratis upgrade naar een luxe kamer.

Duidelijke website

Ervaring van Lydia, toegevoegd op 8 oktober 2014

Hotelspecials is een fijne site met goede prijzen. Ideaal voor een kort weekendje weg met partner. Reeds 4 keer geboekt en nooit wat misgegaan.

Goedkoop

Ervaring van Martha, toegevoegd op 4 juni 2014

De hotels die worden aangeboden zijn altijd goedkoop. Een minpunt vind ik de servicekosten, waarom moeten die zo hoog zijn. Wij kiezen altijd een hotel uit met bubbelbad.

weekendje weg

Ervaring van Daphne, toegevoegd op 27 december 2013

Altijd als wij een weekendje weg willen kijken we eerst bij Hotelspecials. De prijzen zijn zo laag die vindt je bijna nergens anders.

Goed hotel

Ervaring van Diana, toegevoegd op 25 december 2013

wij hadden gebruik gemaakt van de secret hotels aanbieding. Het hotel was superluxe en de omgeving was prachtig. Volgende keer kiezen wij weer een secret hotel uit.

Niet mogelijk

Ervaring van Dirk, toegevoegd op 25 oktober 2013

Wilde mijn factuur wijzigen in een zakelijk adres maar dit was online niet mogelijk, helaas.

» Hotelspecials.nl Review

Mijn ervaring plaatsen