Hotelsviva.com ervaringen en beoordelingen

Hotels Viva is een hotelketen met meer dan zeventien hotels op Mallorca en Menorca. De hotelketen staat voor kwaliteit en richt zich exclusief op volwassen gasten en dus geen jongeren. Ervaringen en beoordelingen over Hotels Viva lees je hier online zodat je weet wat je kan verwachten.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Hotelsviva.com

Deze Spaanse site biedt verschillende hotels aan op de eilanden Menorca en Majorca. Deze firma heeft zelf een keten van 17 verschillende hotels " Viva Hotels" op deze eilandengroep. De meeste hotels hebben 4 sterren en zijn verspreid over het ganse grondgebied van Majorca en Menorca. De Viva hotels zijn heel uiteenlopend en bieden allemaal andere dingen aan zoals golf, welness, speciaal gericht op trekkers en wielertoeristen, speciaal gericht op kinderen of voor de sportievelingen onder ons. Ieder vindt zijn gading in deze hotelketen.
Via de homepage kan je zoeken naar de verschillende hotels op Menorca en Majorca. Wil je direct specifiek zoeken dan klik je op de rubriek naar keuze bijvoorbeeld: sportief. Daar vind je alle faciliteiten die de verschillende hotels aanbieden om te kunnen sporten.
Er is ook een rubriek met speciale voordelen en acties om de hotels te leren kennen bieden ze verschillende kortingen aan op de site zelf.

» Hotelsviva.com Review

Mijn ervaring plaatsen

Hotelsviva.com ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews