HoyHoy ervaringen en beoordelingen

Een bundeling van alle ervaringen en reviews over HoyHoy, de vergelijker op het gebied van verzekeringen. Gebruik de beoordelingen om vast te stellen dat HoyHoy jouw partner is op het gebied van vergelijkingen en verzekeringen. Ben jij fan van Aard de luiaard, laat dan een positieve ervaring achter en help andere consumenten. Ook kritische noten over Aard en zijn dienstverlening kan je ten allen tijde teruglezen.

Mijn ervaring plaatsen

Over HoyHoy

HoyHoy heette vroeger Verzekeringssite en staat bekend om het vergelijken van diverse financiële producten. Op alle aangeboden verzekeringen geldt de laagste prijsgarantie. Het mascotte van HoyHoy heet Aart en is een luiaard. Misschien ken je Aart wel uit de reclames op radio en televisie. Op deze site vergelijk je onder meer autoverzekeringen, zorgverzekeringen en reisverzekeringen. Het hoofdkantoor van HoyHoy is gevestigd in Haarlem. In totaal zijn al meer dan honderdduizend mensen overgestapt naar een andere verzekering. HoyHoy is betrouwbaar en zeer uitgebreid qua aanbod verzekeringen. Wil je een overstap maken dan zeggen ze gratis jouw lopende polissen op, waardoor je geen last hebt van overstapstress. Bij het afsluiten van een nieuwe verzekering krijg je bovendien 14 dagen bedenktijd. HoyHoy is geheel onafhankelijk en geen onderdeel van een verzekeraar. Als je vragen hebt over een bepaalde verzekering, dan staan de experts klaar om jou te helpen. Ze zijn aangesloten bij de Thuiswinkel en KIFID. De experts zie je regelmatig terugkomen in bekende televisieprogramma‬ôs zoals Tros Radar en Kassa.

Grappige reclame

Ervaring van Aart, toegevoegd op 27 augustus 2014

Aart de Luiaard hoe kom je erop hahaha

hoyhoy

Ervaring van Richard, toegevoegd op 10 augustus 2014

Ik ken Hoyhoy van de reclame en dacht ga eens kijken. Autoverzekering afgesloten en bespaar 16 euro per maand.

Vraag werd goed beantwoord

Ervaring van Lisa Koster, toegevoegd op 12 juni 2014

Mijn ervaringen met HoyHoy zijn goed te noemen. Had een vraag of mijn autoverzekering zakelijk of prive moest. Alles helder en duidelijk uitgelegd door de mevrouw aan de andere kant van de lijn. Telefonisch is de overstap zo gepiept.

goed vergelijken

Ervaring van Arie, toegevoegd op 3 november 2013

Ik bekijk altijd verzekeringssite en independer en kies daaruit de beste deal voor al mijn verzekeringen.

» HoyHoy review

Mijn ervaring plaatsen