HP.com ervaringen en beoordelingen

HP.com staat al jaren bekend als een kwaliteitsmerk. Vooral op het gebied van printers is het bedrijf ver ontwikkeld vergeleken met de concurrentie. Maar je kan bij HP.com ook terecht voor een nieuwe laptop of tablet. Ervaringen en beoordelingen van de producten kan je online lezen.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over HP.com

Op de website van HP Nederland kun je terecht voor vele elektrische apparaten van datzelfde merk. Op de beginpagina wordt met een aantal sterke afbeeldingen geprobeerd de bezoeker naar een aantal andere stukken op de website te verwijzen.

Product vinden
Een bezoeker kan makkelijk door de website navigeren. Er zijn verschillende zoekfuncties en selectiemogelijkheden die het zoeken van een product erg efficiënt maken. Zo is het vinden van een toner met het juiste typenummer simpel en snel gedaan.

Klantenondersteuning
Er is op de website het nodige te lezen over de producten van HP. De producten die worden aangeboden zijn niet altijd even makkelijk in gebruik of onderhoud. Met de klantenondersteuning kan er veel hulp en advies geboden worden. Er is onder meer een speciaal ondersteuningsteam om hulp te bieden aan de consument.

Bedrijf
Er is op de website tevens de nodige ruimte voor producten van HP is de bedrijfssfeer. De website biedt een ondernemer de nodige handvatten om HP producten te integreren in een bedrijf.

» HP.com Review

Mijn ervaring plaatsen

HP.com ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews