Huisenthuis ervaringen en beoordelingen

Vertellen je buren je altijd over hoe zij goede ervaringen hebben met fysieke woonwarenhuizen? Dan kun je ze nu vertellen over huisenthuis: een webwinkel voor woonaccessoires en lifestyleproducten. Veel gemakkelijker en sneller dan naar een winkel gaan. Op onze website kun je beoordelingen lezen over huisenthuis.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Huisenthuis.nl

De website huisenthuis.nl voorziet in de behoefte om meubels online te kopen. Bij huisenthuis.nl ben je bij de grootste online woonboulevard waar je een ruime keuze hebt voor alle soorten meubelen. Of het nu meubels zijn voor de woonkamer, studeerkamer, slaapkamer enzovoort u kunt terecht op de website van huisenthuis.nl.

Betaalbaarheid
Bij huisenthuis.nl worden de meubels betaalbaar gemaakt voor iedereen. De kwaliteit is bijzonder goed tegen een redelijke prijs. Omdat men er van uit gaat dat de meubels aan alle verwachtingen voldoen krijgt men bij de aankoop een volledige garantie van drie jaar. De meeste webwinkels hebben een aflopende garantie maar dat heeft de onlinewinkel huisenthuis.nl niet.

Levering meubels
Bij huisenthuis.nl worden de meubels boven de €200,- gratis thuis afgeleverd. Er wordt hiervoor een tijd afgesproken die voor beide partijen het beste zal uitkomen. Ook biedt huisenthuis.nl de laagste prijsgarantie. Indien een meubelstuk toch niet zou bevallen dan kan het altijd binnen 30 dagen worden teruggestuurd.

Vragen
Wanneer je vragen hebt staat er altijd iemand paraat om de vragen te beantwoorden. Er wordt naar gestreefd alle vragen binnen 24 uur te beantwoorden, ook wanneer er niemand op kantoor aanwezig is.

» Huisenthuis.nl Review

Mijn ervaring plaatsen

Huisenthuis ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews