Huishoudplein.nl ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Huishoudplein en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Huishoudplein

Huishoudplein.nl is een webwinkel dat gespecialiseerd is in huishoudelijke artikelen. Het gaat onder meer om producten als wasmiddel, schoonmaakmiddel, speciale reinigers, vaatwastabletten en andere schoonmaakartikelen die vaak gebruikt worden in en om het huis.

Huishoudplein.nl is een overzichtelijk webshop voorzien van het logo thuiswinkel waarborg, het heeft een klantenservice en bezorgt bestellingen vanaf 25 euro gratis. Wie voor negen uur ‬ôs avonds bestelt, heeft de bestelling de volgende dag al in huis, mist het product voorradig is.

De betaalmogelijkheden zijn zeer divers en lopen van iDeal tot creditcard en van acceptgiro tot paypal. In totaal zijn er liefst acht betaalwijzen. Elk bestelling is via track and trace te volgen. Elk product is 30 dagen op zicht, dat betekent dat het binnen 30 dagen geruild kan worden.

Huishoudplein.nl maakt deel uit van een grote diversiteit aan webshops. Ook onder andere babyplein.nl en drogistplein.nl behoren daartoe. Er zijn zes pleinen in totaal die allemaal hetzelfde winkelmandje delen.

Ervaring van van Berg, toegevoegd op 2 juli 2015

Paar grootverpakkingen page besteld, heel handig en goedkoop. Heb nu genoeg wc papier voor de komende maanden.

Ervaring van Ymke, toegevoegd op 15 mei 2015

Goede ervaringen met dit bedrijf, verzenden ging snel en lage prijs voor wasmiddel.

» Huishoudplein Review

Mijn ervaring plaatsen