Iberostar.com ervaringen en beoordelingen

Iberostar.com is een hotelketen die vooral gevestigd is op tropische locaties. Denk aan de Spaanse eilanden zoals Tenerife of de Griekse eilanden. Naast deze eilanden groepen kan je bij de hotelketen terecht voor een vakantie in de Dominicaanse Republiek of Mexico. Ontdek het zelf en lees onze ervaringen en beoordelingen over iBerostar.com.

Mijn ervaring plaatsen

Over Iberostar.com

Jaren geleden toen we een hotel zochten, werden we getipt door een kennis. Hij prees Iberostar helemaal de hemel in en vertelde dat hij al jaren bij dit hotel boekt. Na hem gehoord te hebben zijn we op internet gaan zoeken naar andere ervaringen en wederom was men weer dik tevreden. Genoeg redenen om het uit te proberen. Inmiddels 5 jaar verder en we kunnen deze mensen geen ongelijk geven. Met Iberostar heb je het totaal pakket en kun je uitgaan van goede service. Wat ik persoonlijk belangrijk vind, is dat de foto's overeen komen met het hotel zelf. Bij Iberostar luidt het motto "what you see, is what you get".
De hotels zijn prachtig en zeer luxe afgewerkt. Via hun website kun je boeken in Europa, Afrika en Amerika. Je vult je gegevens in en welk hotel je wilt overnachten. Vervolgens krijg je een lijst aan keuze. Als je geluk hebt vind je jouw ideale hotel voor een mooi prijsje, bij de speciale aanbiedingen. Een absolute aanrader!

Super super Hotel

Ervaring van Dick jansen, toegevoegd op 14 juni 2017

Receptie 10 Kamer zeer netjes Tamara 10 Het eten en zeer div 10 Bediening 10 Perfect hotel wij zijn er voor de tweede keer geweest.

Super super Hotel

Ervaring van Dick jansen, toegevoegd op 6 juni 2017

Receptie 10 Kamer zeer netjes Tamara 10 Het eten en zeer div 10 Bediening 10 Perfect hotel wij zijn er voor de tweede keer geweest.

iberostar boa vista

Ervaring van Marieke V, toegevoegd op 16 juli 2014

iberostar boa vista bezocht op de kaapverdische eilanden. Vraag om een kamer met uitzicht op zee, echt genieten van de zonsondergang. De mensen zijn super aardig. Het eten wordt wel wat eentonig als je 14 dagen verblijft.

Lanzarote park

Ervaring van Roel en Stephanie, toegevoegd op 20 juni 2014

Afgelopen vakantie met mijn vriend op vakantie geweest naar Iberostar Lanzarote park. Goed hotel met lekker eten. De bedden vonden wij iets te hard, maar dat vinden Spanjaarden blijkbaar wel fijn. Elke dag 2 schoonmakers die langskomen. Wij waren met een ander stelletje, hun kamer was wat verouderd, die van ons had net een opknapbeurt gekregen. Al met al geef ik dit hotel een 7,5

Goede hotels

Ervaring van esmeralda, toegevoegd op 14 februari 2014

Iberostar hotels zijn altijd goed, al 4 keer een vakantie geviert bij Iberostar

» Iberostar.com Review

Mijn ervaring plaatsen