Iberostar.com ervaringen en beoordelingen

Iberostar.com is een hotelketen die vooral gevestigd is op tropische locaties. Denk aan de Spaanse eilanden zoals Tenerife of de Griekse eilanden. Naast deze eilanden groepen kan je bij de hotelketen terecht voor een vakantie in de Dominicaanse Republiek of Mexico. Ontdek het zelf en lees onze ervaringen en beoordelingen over iBerostar.com.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Iberostar.com

Jaren geleden toen we een hotel zochten, werden we getipt door een kennis. Hij prees Iberostar helemaal de hemel in en vertelde dat hij al jaren bij dit hotel boekt. Na hem gehoord te hebben zijn we op internet gaan zoeken naar andere ervaringen en wederom was men weer dik tevreden. Genoeg redenen om het uit te proberen. Inmiddels 5 jaar verder en we kunnen deze mensen geen ongelijk geven. Met Iberostar heb je het totaal pakket en kun je uitgaan van goede service. Wat ik persoonlijk belangrijk vind, is dat de foto's overeen komen met het hotel zelf. Bij Iberostar luidt het motto "what you see, is what you get".
De hotels zijn prachtig en zeer luxe afgewerkt. Via hun website kun je boeken in Europa, Afrika en Amerika. Je vult je gegevens in en welk hotel je wilt overnachten. Vervolgens krijg je een lijst aan keuze. Als je geluk hebt vind je jouw ideale hotel voor een mooi prijsje, bij de speciale aanbiedingen. Een absolute aanrader!

» Iberostar.com Review

Mijn ervaring plaatsen