Ibood.com ervaringen en beoordelingen

iBood.com is al jaren een hele rage en sommige maken er zelfs een sport van om hier zo vaak mogelijk wat te kopen. Maar wat is iBood.com? Het is een website waar iedere 24 uur een exclusieve aanbieding komt met een bepaalt aantal exemplaren. Het is meestal op=op en een product is meestal al binnen 24 uur uitverkocht. Ervaringen en beoordelingen van iBood.com gebruikers lees je hier online.

Mijn ervaring plaatsen

Over Ibood.com

Ibood.com is een site die dagelijks een deal aanbiedt. Deze deal is uitzonderlijk en in solden. Deze dagelijkse deal staat direct op de homepage. Via de homepage kan je je ook inschrijven om deze dagelijkse deals te ontvangen. Er zijn twee grote rubrieken op de site te vinden namelijk Home&living en Health&Beauty. In deze twee categorieën vind je nog een dagelijkse deal terug met ontzettend veel korting. De iBOOD community telt bijna 2 miljoen leden. Als lid van de Ibood community ontvang je dagelijks de superkortingen op verschillende merken in je mailbox.
Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden zoals visa, mastercard, Ideal of bankoverschrijving. De verzenddatum van het product vind je steeds bij de informatie die vermeld staat bij het product. De verzendingskosten hangen af van de grootte en het gewicht van het bestelde product. Je kan steeds je bestelling retourneren in de oorspronkelijke verpakking. Nadien krijg je natuurlijk je geld terug.

Ervaring van Felicia, toegevoegd op 6 september 2014

Soms is iets snel uitverkocht met de hunt, dat vindt ik wel een nadeel dat je niet kan reserveren

Ervaring van Marije kesselaar, toegevoegd op 27 juni 2014

Weet iemand wanneer de ibood hunt weer begint?

Ervaring van Frank, toegevoegd op 17 maart 2014

ibood super winkel. goede deals, wachten tot de ibood hunt weer begint.

» Ibood.com Review

Mijn ervaring plaatsen