Ici Paris XL ervaringen en beoordelingen

Iciparisxl.nl is misschien wel de favoriete winkel van de meeste vrouwen. Naast een bestaande winkel vol parfums en make-ups kan je nu ook online terecht. De ervaringen en beoordelingen van vrouwen die hier graag een bestelling plaatsen lees je bij ons online terug.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Iciparisxl

In 1968 opende de eerste ICI PARIS XL de deuren in de Brusselse wijk Ixelles met als doel een assortiment luxeproducten, destijds voornamelijk afkomstig uit Parijs, voor een breed publiek beschikbaar te maken. De winkel was een succes en al snel werden er nieuwe vestigingen geopend in de rest van België en uiteindelijk werd in 1997 de eerste winkel in Nederland geopend. ICI PARIS XL heeft bijna 300 fysieke winkels verspreid over België, Duitsland, Nederland en Luxemburg met ruim de helft van de winkels in Nederland, het is dan ook de grootste parfumerie van Nederland.
De webshop van ICI PARIS XL is sinds eind 2009 online.

Producten

Parfum is het meest kenmerkend product van ICI PARIS XL maar het heeft daarnaast ook een breed assortiment cosmetica en verzorgingsproducten voor huid en haar voor zowel mannen als vrouwen. Er is ook een klein assortiment gerelateerde producten zoals toilettassen, geurkaarsen en sieraden.
Naast bezorging aan huis is het ook mogelijk de online bestelde producten af te halen bij een vestiging van ICI PARIS XL.

» Iciparisxl.nl Review

Mijn ervaring plaatsen

Ici Paris XL ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews