ICTerGezocht NL ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Ictergezocht.nl en lees of dit bedrijf wordt aangeraden.

Mijn ervaring plaatsen

Over ICTerGezocht NL

Ben jij ICT'er? Of ken je misschien iemand die dit vak beoefenend en op zoek is naar werk? Ga dan ook naar ICT gezocht. Dit is namelijk de grootste ICT vacaturebank die Nederland kent. Het enige wat jij hoeft te doen is een account aan te maken en je CV te uploaden. Dan doen zij de rest. Want op die manier vind je snel en eenvoud het werk dat bij jouw studiekeuze past. Met een grote database vol aantrekkelijke werkgevers heb je dan binnen de kortste keren het werk dat je zoekt. Daarbij gaat het niet alleen om de kleine bedrijven. Ook de grote spelers in de markt zijn bij ons aangesloten en zouden wel eens geïnteresseerd kunnen zijn in jouw kennis en ervaring.

Vind wat je zoekt
Op ICT'er gezocht vind je snel de baan naar jouw wens. Al 1.800 ICT'ers hebben zich daarom reeds aangemeld en 7.861 CV's staan al online. Daartegenover hebben ze een aanbod van maar liefst 519 bedrijven die geïnteresseerd zijn. Wacht dus niet langer en laat zien wat je in je hebt.

Werkt uitstekend!

Ervaring van Cor, toegevoegd op 26 juni 2016

Naar mijn mening een erg goede vacaturesite gericht op de ICT. Vergeleken met andere grote vacaturenbanken zijn mijn ervaringen met ictergezocht het positiefst, en vooral ook het doeltreffends.

Ervaring van Mathijs, toegevoegd op 11 mei 2015

Meerdere malen een programmeur gevonden via jullie, via monsterboard nooit gelukt aanrader dus.

Ervaring van D, toegevoegd op 20 februari 2015

Veel reacties en lage tarieven. Vandaag voor 4de keer vacature geplaatst.

» ICTerGezocht NL review

Mijn ervaring plaatsen