IedereenEHBO.nl ervaringen en beoordelingen

Iedereenehbo.nl vindt het belangrijk dat zoveel mogelijk Nederlanders een EHBO cursus hebben gedaan. Met een EHBO cursus op zak weet je namelijk als geen ander hoe je het beste eerste hulp kan verlenen. Ervaringen en beoordelingen van cursisten die via iedereenehbo.nl een cursus gevolgd hebben lees je hier online.

Mijn ervaring plaatsen

Over Iedereenehbo.nl

Op de website iedereenehbo.nl kun je informatie vinden over EHBO cursussen. Een cursus EHBO (eerste hulp bij ongelukken) kan je helpen om beter om te gaan met ongelukjes in en om het huis en kan zelfs in sommige gevallen ervoor zorgen dat je iemands leven redt.

Er zijn verschillende soorten EHBO cursussen. Er is speciale EHBO voor kinderen, maar ook voor senioren. Daarnaast zijn er ook speciale cursussen voor gastouders en kraamverzorgsters. En uiteraard wordt ook de "standaard" cursus EHBO bij volwassenen aangeboden.

Via de website kun je jezelf aanmelden voor de EHBO cursus van jouw keuze. Een groot gedeelte van de cursus is ook online te volgen, maar er is ook een speciale praktijkbijeenkomst. Zo kun je online de basis-principes leren en deze vervolgens in de praktijk brengen met een speciale trainer.

Na het volgen van de cursus ontvang je de officiële nationale EHBO pas. Deze pas is twee jaar geldig en is het bewijs dat je de EHBO machtig bent en mag toepassen.

ehbo cursus kinderen

Ervaring van Marc en Jeanette, toegevoegd op 20 december 2014

De cursus EHBO voor kinderen is een aanrader voor iedereen met een gezin.

Ervaring van Westman BV, toegevoegd op 4 oktober 2014

Een aantal medewerkers van ons bedrijf hebben hier de cursus gevolgd. Ze waren tevreden en hebben een hoop geleerd.

» Iedereenehbo.nl Review

Mijn ervaring plaatsen