IG Markets ervaringen en beoordelingen

Lees ervaringen en reviews over IG markets en bekijk of deze aanbieder veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over IG Markets

Ig.com is de website van de IG Group, een aanbieder van financiële
derivaten die sinds 1974 actief is, oftewel een broker. Met deze broker kunnen beleggers CFD‬ôs handelen op meer dan 10.000 markten waaronder indices, aandelen, forex, grondstoffen en meer. Ig staat genoteerd aan de London Stock Exchange en is onderdeel van de FTSE 250 index. Ig heeft klanten in meer dan 140 landen en vestigingen in meerdere landen waaronder Nederland.

De website biedt de mogelijkheid te handelen op hun web handelsplatform of via verschillende applicaties. Je kunt voordat je de beslissing neemt het uitproberen via de demo. Het openen van een echte rekening is gratis. Daarnaast biedt de website veel informatie aan over de markten, hier kun je je als beginnende handelaar verdiepen in de financiële markten. Registratie is nodig om te kunnen handelen, dit is snel en makkelijk te doen. Het is daarnaast mogelijk contact op te nemen met ig.com via mail, telefoon of twitter.

Ervaring van Aimar, toegevoegd op 4 september 2015

Fijn dat de site in het nederlands is, snel antwoord op mijn vragen, sta nu 490 euro in de plus en heb een uitbetaling aangevraagd, laat hier weten hoe lang het heeft geduurd.

Ervaring van Frits, toegevoegd op 4 juli 2015

Vandaag een demo account aangemaakt het ziet er veelbelovend uit.

» IG Markets review

Mijn ervaring plaatsen