Ihoesjes.nl ervaringen en beoordelingen

Als je in het bezit bent van een iPad of iPhone dan heb je vaak een zeer kostbaar bezit. Natuurlijk wil je niet zomaar dat dit bezit je wordt afgenomen doordat je het per ongeluk laat vallen. iHoesjes.nl zorgt voor een deskundige bescherming waardoor je iPhone niet meer kapot kan gaan door te vallen. Ervaringen en beoordelingen van andere klanten lees je hier online.

Mijn ervaring plaatsen

Over Ihoesjes.nl

Ihoesjes is een online webwinkel gespecialiseerd in het verkopen van hoesjes en diverse accessoires voor Apple toestellen.

Het aanbod van Ihoesjes is heel uitgebreid. Zo vind je er bijvoorbeeld meer dan 1000 verschillende hoesjes van diverse topmerken. Enkele merken die je terug kan vinden in hun catalogus zijn: O'neill, Guess, Kensington, Just Cavalli... Buiten hoesjes vind je er ook goede accessoires terug waaronder kabels, opladers, oortelefoons...

Ihoesjes is ook aangesloten bij het Thuiswinkel Keurmerk. Dit wil zeggen dat zij aan alle opgelegde regels en voorwaarden voldoen. Hiervoor hebben zij een certificaat ontvangen wat eigenlijk wilt zeggen dat de consument een extra waarborg en garantie heeft.

Elke bestelling zal ten koste van Ihoesjes worden verzonden. Het pakketje wordt na betaling verzendklaar gemaakt, en enkele werkdagen later mag jij het pakketje in ontvangst nemen bij jou thuis.

Zit je met vragen omtrent een hoesje? Wil je graag een grote aankoop doen? Dan kan de klantendienst jou verder helpen. Je ken hun telefonisch benaderen of een e-mail sturen. Je mag zo snel mogelijk een antwoord ontvangen.

aankoop ihoesjes

Ervaring van Margreet, toegevoegd op 23 augustus 2014

Laatste aankoop was een hoesje voor iphone 5 volgende dag lag hij op de deurmat

Ervaring van Victoria Bakker, toegevoegd op 12 juli 2014

De kleur was niet helemaal zoals ik verwacht had, mail gestuurd naar ihoesjes en ik mocht hem omruilen tegen een ander exemplaar.

» ihoesjes Review

Mijn ervaring plaatsen