Ijzersterkegeschenken.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Ijzersterkegeschenken.nl en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Ijzersterkegeschenken.nl

Ben je op zoek naar een origineel cadeau, een bijzonder relatiegeschenk of een verfraaiing van je interieur? Bekijk dan eens het assortiment van ijzersterkegeschenken.nl, een webwinkel gespecialiseerd in met de hand gemaakte metalen beeldjes.

De website biedt een ruime keus aan beeldjes in verschillende categorieën zoals dieren, beroepen en muziek. In de afdeling Mooier Wonen kun je prachtige en handige beeldjes met een functie vinden zoals een peper-en-zoutstel, een kandelaar en een fotolijstje. Nog meer artistieke gebruiksvoorwerpen tref je aan bij de kantoorartikelen, zoals bijvoorbeeld pennenstandaards en boekensteunen. Ben je geïnteresseerd in een bijzondere houder voor je visitekaartjes, kijk dan eens onder de categorie Visitekaarthouder. Desgewenst kun je een plaatje laten graveren met een eigen tekst erop. IJzersterkegeschenken.nl biedt ook de mogelijkheid om van je eigen idee of ontwerp een beeldje te laten maken.

Voor bestellingen van 125 euro of meer worden geen verzendkosten berekend bij aflevering in Nederland. De bezorgdienst, zo meldt de site, streeft naar aflevering binnen 24 uur in Nederland en België.

Ervaring van Anoniem, toegevoegd op 15 augustus 2015

Leuke webshop, mijn vriend is erg blij met zijn nieuwe pennenhouder.

» Ijzersterkegeschenken.nl review

Mijn ervaring plaatsen