Ikwilvanmijnautoaf ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Ikwilvanmijnauto af en lees of deze website betrouwbaar en veilig is.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over ik wil van mijn auto af

Ikwilvanmijnautoaf.nl koopt gebruikte auto's van particulieren. Dit wordt gedaan via een vast stappenplan waarna een bod wordt gedaan.
Eerst vult de autoverkoper zijn basis gegevens in via een formulier.
In dit formulier zet je het kenteken van de auto in of selecteer handmatig merk, model en uitvoering. De verkoper geeft aan hoe Ikwilvanmijnautoaf.nl contact met de verkoper op kan nemen.Er wordt gevraagd naar aanvullende gegevens die van toepassing kunnen zijn om het bod dat Ikwilvanmijnatoaf.nl aan de verkoper doet.De verkoper beantwoord nog een aantal korte vragen over de staat en uitrusting. Er wordt een vrijblijvend bod op de auto uitgebracht.

Het bedrijf Ikwilvanmijnautoaf is gestart in 2006. Sindsdien is Ikwilvanmijnautoaf.nl een online verkoopplatform voor gebruikte auto's. Het bedrijf telt een team van 50 automakelaars, ruim 8.000 aangesloten RDW erkende auto-inkopers, meer dan 1.000.000 uitgevoerde taxaties en heeft al 150.000 occasions ingekocht. Naast personenauto's koopt Ikvwilvanmijnautoaf.nl ook bedrijfswagens, motors, scooters, caravans, campers, trucks en vrachtwagens.

» Ik wil van mijn auto af Review

Mijn ervaring plaatsen

Ikwilvanmijnautoaf ervaringen en reviews

Bekijk alle reviews