I love vintage ervaringen

Vintage is weer helemaal terug van weggeweest en ilovevintage laat dit natuurlijk aan je zien. Kleren uit de jaren 20 wordt weer gerecycled zodat jij ze kan dragen naar school of naar je werk. Ervaringen van klanten die al in vintage kleding gekleed gaan kan je hier online lezen. De beoordelingen geven je een duidelijk beeld van de mooiste vintage kleding in Nederland.

Mijn ervaring plaatsen

Over ilovevintage

Heb jij ook een coup de foudre voor vintage kledij van de jaren 10 tot 90? Met ilovevintage.nl zet je de magische stap naar tijdloze maar stijlvolle retrokleding en -accessoires. Dit wordt vast je favoriete webshop met een glamoureuze vintage-vibe.

Ilovevintage werkt met hoogstaande merken zoal Betty Page Clothing, Hell Bunny en vintage schoenen. Alle artikelen worden met zorg uitgezocht, wat resulteert in een klassevolle en persoonlijke collectie die met regelmaat nieuwe artikelen brengt. Hier vind je dan ook een totaalconcept: niet enkel jurken, maar ook bloesjes, jassen, lingerie, badmode,schoenen...

Neem zeker een kijkje in lookbook van de webwinkel. Daar kan je zien hoe de vintagekleding valt en met welke items de kledij perfect samen gaat.
De ingebouwde zoekmachine maakt het de klant makkelijk door het ruime assortiment te navigeren. Je kan kiezen qua stijl, maat, kleur, tijdperk en prijs.
De site laat toe gratis te retourneren en verzendt gratis binnen Nederland en naar België.

Ervaring van Femke, toegevoegd op 19 augustus 2014

De mooiste jurken koop ik hier echt geweldige winkel

Ervaring van V, toegevoegd op 2 januari 2014

Mooie klassieke kleding, meer dan 5 sterren waard.

» ilovevintage.nl Review

Mijn ervaring plaatsen