Imaginarium.nl ervaringen en beoordelingen

Educatief speelgoed voor baby en kinderen kun je aanschaffen bij Imaginarium.nl. Leuk speelgoed wat je kleintje ook nog eens wat leert is natuurlijk altijd welkom, toch? Shop daarom bij Imaginarium voor de leukste en leerzaamste ervaringen met speelgoed. Zeker weten of Imaginarium iets voor jou is? De beoordelingen vertellen je meer.

Mijn ervaring plaatsen

Over Imaginarium

Imaginarium.nl is een onderneming die speelgoed verkoopt voor baby's en kinderen. Imaginarium verkoopt veel verschillende soorten speelgoed zoals: gezelschapsspelletjes, educatieve spelletjes en aktiespelletjes. Ook veel andere speelproducten zoals, keukentjes, kapper & modeontwerpspullen, kookspullen en ziekenhuisspullen. Speciaal voor jongens is er ook een uitgebreid assortiment bouw- en autospeelgoed. Voor meisjes is er een breed assortiment met poppenhuizen, poppen en feeën. Ook op technologisch gebied zijn er veel verschillende producten te krijgen zoals muziekspelers, cameras en spellen voor tablets. Kinderen kunnen ook veel leren van het wetenschappelijk- en natuurspeelgoed.

Imaginarium is een grote en gespecialiseerde speelgoedketen. Met ongeveer 400 verkooppunten in 30 landen. Imaginarium is op 7 oktober in 1992 opgericht door een aantal professionals met veel ervaring in de speelgoed- en distributiewereld. Félix Tena Comadrán heeft vanaf het begin de leiding over deze groep. Imaginarium heeft 2 doelen, namelijk: zorgen dat kinderen meer en beter plezier maken en het bevorderen van de vorming en ontwikkeling van kinderen. Imaginarium heeft ook het ItsImagical kwaliteitslogo.

Ervaring van Jenaira, toegevoegd op 19 september 2014

Leuke speeltjes die je niet bij andere winkels vindt

Ervaring van E van Zandt, toegevoegd op 28 juni 2014

Voor zowel jongens als meisjes slaag ik altijd bij deze webshop. Verzending kan wel iets sneller naar mijn mening, over het algemeen is die 4 dagen.

» Imaginarium Review

Mijn ervaring plaatsen