Independer autoverzekering ervaringen en beoordelingen

De duidelijke en gebruiksvriendelijke website van Independer maakt het gemakkelijk om hier een vertrouwde autoverzekering af te sluiten. Verzacht slechte ervaringen met kleine (of grote) auto ongelukken door je hier te verzekeren. Voordat je kiest voor een autoverzekering van Independer is het verstandig eerst de beoordelingen te bekijken.

Gemiddelde beoordeling:

Gebaseerd op 3 ervaringen
Mijn ervaring plaatsen

Over Independer Autoverzekering

Een autoverzekering afsluiten en vergelijken probeert men bij Independer zo gemakkelijk mogelijk te maken. Independer weet dat veel mensen dit een lastige karei vinden en daarom hebben zij een manier gevonden om het hele proces zo simpel mogelijk te maken. Op de website hebben ze alles voor je op een rijtje gezet zodat je snel en gemakkelijk een autoverzekering kunt vergelijken en als de prijs je aanstaat, afsluiten. Achter de site werken allemaal experts die jarenlange ervaring hebben op het gebied van autoverzekeringen. Zij geven je graag advies en helpen je indien nodig.

Vergelijk en sluit af

Op de homepage op de website heb je een logo staan van een kenteken. Je moet je kenteken invullen, je postcode, geboortedatum en de schadevrije jaren. Als je deze elementen hebt ingevuld, gaat de zoekmachine opzoek naar de goedkoopste autoverzekering. Jij beslist als deze prijs je aanstaat. Als je merkt dat er iets niet klopt, kun je altijd de experts raadplegen.

Ervaring van marcel, toegevoegd op 22 december 2014

Sluit elke keer als ik een andere auto koop een verzekering af via independer, goede vergelijkingen en snelle reactie op vragen.

Ervaring van Arnoud Vriezeveen, toegevoegd op 17 december 2014

Vorige week overstap gemaakt, vandaag kreeg ik de papieren thuis gestuurd. Alles verloopt soepel via Independer.

Ervaring van W, toegevoegd op 23 september 2014

vanmorgen overgestapt via independer, net een mail dat de overstap al geregeld is, supersnel

» Independer Autoverzekering Review

Mijn ervaring plaatsen