Indeshop.nl ervaringen en beoordelingen

Indeshop.nl is een speciale woonboulevard ingericht voor leuke en hippe accessoires. Denk hierbij aan een horloge dat je kan dragen of een creditcardhouder voor al je pasjes. Indeshop.nl zijn eigenlijk meerdere kleine winkeltjes bij elkaar met één specialisme zoals bijvoorbeeld horloges. Benieuwd wat de ervaringen en beoordelingen over indeshop.nl zijn? Je leest ze bij ons online en je kan nu zelf beslissen of je gaat shoppen in de shop!


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Indeshop.nl

indeshop.nl is een online aanbieder met een divers assortiment van leuke accessoires.

Het aanbod van In De Shop is zeer divers en specifiek gericht op trendy accessoires. Zo vind je er alleen maar unieke producten. Je kan er onder andere portemonnees kopen, maar ook horloges, ecotassen, creditcardhouders,.... Op de website kan je je ook inschrijven op de mailinglijst van In De Shop. Zo zal je altijd op de hoogte blijven van de laatste aanbiedingen, maar je zal ook regelmatig mooie kortingen ontvangen.

Elke bestelling die je plaatst bij In De Shop zal gratis verzonden worden ten koste van de webwinkel. Indien je een kleine bijdrage doet aan de verzendkosten dan wordt dit als pakketpost verstuurd samen met opvolgingscode. Dankzij de gegeven code kan je online het pakketje traceren en dus zal het nooit verloren gaan. Binnen enkele werkdagen zal jij het pakketje in ontvangst mogen nemen bij jou thuis.

Indien je meer uitleg zou willen hebben over een bepaald artikel of je wilt een offerte ontvangen, dan staat de helpdesk voor je klaar.

» Indeshop.nl Review

Mijn ervaring plaatsen

Indeshop.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews