Informatique.nl ervaringen en beoordelingen

Informatique.nl is van oorsprong een computerwinkel, maar dit niveau is de winkel de laatste jaren ver ontschoten. Ervaringen en beoordelingen leren ons dat de winkel nog veel meer te bieden heeft. Zo kan je hier ook terecht voor een nieuwe printer of scanner, maar ook voor onderdelen of beeld en geluid en diverse elektronica items.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Informatique.nl

Informatique is een offline computerwinkel die een uitermate uitgebreide webshop heeft. Naast pc's en laptops, kun je hier ook alle randapparatuur aanschaffen, zoals printers, usb-accessoires en monitoren. Daarnaast kun je bij Informatique terecht voor tablets en e-readers, smartphones, fotografie en video, software, gaming en nog veel meer. Ook voor vakkundige reparatie in de winkel of aan huis, ben bij deze servicegerichte webshop aan juiste adres.

Informatique staat bekend om zijn uitstekende service en vakkennis. Dit blijkt ook uit het feit dat ze computerwinkel van het jaar 2011, 2012, 2013 en 2014 zijn. Uiteraard heeft men het thuiswinkelwaarborg en het ICT-waarborg.
De webshop is op veel verschillende manieren te bereiken voor vragen over bepaalde producten. Je kunt hen bereiken per post, per email, per telefoon, per fax en langsgaan bij de winkels in Berkel en Rodenrijs of Steenbergen. Op de website kun je heel gemakkelijk uitzoeken hoe je daar kunt komen. Om op de hoogte te blijven van acties en aanbiedingen, kun je je aanmelden voor de online nieuwsbrief.

» Informatique.nl Review

Mijn ervaring plaatsen

Informatique.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews