Inkclub.com ervaringen en beoordelingen

Inkclub.com waarbij oorspronkelijk vooral inktpatronen werden verkocht. De laatste jaren is het aanbod steeds verder uitgebreid met kantoorbenodigdheden, scheermesjes en zelfs batterijen. De ervaringen en beoordelingen van andere klanten lees je gewoon hier online. Je weet zo van te voren wat je kan verwachten als je hier een bestelling plaatst.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Inkclub.com

Ik was eigenlijk op zoek naar inktpatronen voor mijn printer, toen ik terecht kwam op de site van inkclub.com.

Ik was aangenaam verrast toen ik zag dat ze nog veel meer te bieden hebben dan alleen inktpatronen en toners. Deze webshop heeft niet alleen kantoorartikelen, er is ook een ruime keuze in elektronica, hygiëne, schoonmaakartikelen, kleding- en schoenonderhoudsproducten en verlichting.

Of je nou opzoek bent naar batterijen voor je fotocamera, een speciale fitting voor je lamp, stofzuigerzakken of scheermesjes, ze hebben hier allemaal.

Alle betaal mogelijkheden zijn aanwezig op inkclub.com en als je voor 12 uur besteld, word de bestelling dezelfde dag nog verstuurd.

Inkclub.com is erg overzichtelijk, en door gebruik te maken van de zoekbalk, vind je snel het product waar je naar op zoek bent. De meest voorkomende vragen en antwoorden zijn voor het gemak ook al door inkclub.com op een rijtje gezet. Inkclub.com is een betrouwbare, overzichtelijke webshop met al meer dan 4 miljoen klanten, en daar ben ik er ééntje van !

» Inkclub.com Review

Mijn ervaring plaatsen

Inkclub.com ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews