Inktshop.nl ervaringen en beoordelingen

Inksthop.nl maakt het heel eenvoudig om vanuit het magazijn inktcartridges te bestellen. Je kan zelf online kiezen welke cartridges handig zijn om te bestellen. Dit kan je combineren met een printer en de juiste cartridges worden al voor je opgezocht. De ervaringen en beoordelingen over de inktshop kan je ook online teruglezen.

Mijn ervaring plaatsen

Over Inktshop.nl

Op de website inktshop.nl kun je terecht als je iets nodig hebt voor een printer. Alles voor de printer is te bestellen: inkt, toners, papier, cartridges etcetera. De site is bedoeld voor een breed publiek. Je kunt er als particulier terecht, maar ook bedrijven en overheidsinstanties kunnen bij inktshop.nl bestellingen plaatsen. De site heeft een snelle service. Als je voor 22.00 uur bestelt, dan heb je het product de andere dag in huis. Met meer dan 7000 producten zijn de mogelijkheden zijn bij inktshop.nl enorm. Misschien denk je nu dat het lastig is, om het juiste product te zoeken. Maar op de site is het makkelijk zoeken naar datgene dat je nodig hebt. Mocht je er alsnog niet uitkomen, dan heeft inktshop.nl nog altijd een heel goede klantenservice. Op vragen via de telefoon en de mail wordt snel gereageerd. Met meer dan 15 jaar ervaring weet het bedrijf de consument altijd de goede kant op te wijzen.

Ervaring van Isaac, toegevoegd op 14 juli 2014

Ik had een probleempje met mijn printer, koop altijd inkt bij inktshop, dacht bel ze eens, en jawel ze konden me helpen. Aanrader deze webwinkel.

Ervaring van Rudy, toegevoegd op 14 mei 2014

Fijne winkel altijd mijn inkt op voorraad leverbaar.

» Inktshop.nl Review

Mijn ervaring plaatsen