Inktwereld.nl ervaringen en beoordelingen

Inktwereld.nl is een goedkope website op het gebied van inktcartridges. Bekende merken als HP, Canon, Brother en Xerox zijn in de shop terug te vinden tegen een vaste lage prijs. Ervaringen en beoordelingen van klanten bij de inktwereld.nl kan je online terug lezen.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Inktwereld.nl

inktwereld.nl is een online webwinkel gespecialiseerd in inktpatronen.

Het assortiment van Inktwereld is best uitgebreid en divers. Zo vind je er inktcartridges, tonercartridges, printerlinten, fotopapieren en verschillende soorten diversen zoals bijvoorbeel cd's, usb sticks... Je vindt er inktpatronen terug voor alle topmerken denk maar aan Brother, Canon, HP, Philips, Epson...

Het eerste wat je opvalt wanneer je naar de webwinkel van Inktwereld surft is het certificaat van het Q Shops Keurmerk. Dit is heel mooi meegenomen want dit wilt eigenlijk zeggen dat je te maken hebt met een uitstekende en betrouwbare onderneming. De webwinkel voldoet aan de opgelegde eisen en voorwaarden van het Keurmerk, hierdoor heeft de klant de nodige garantie.

Bij ieder product zal je punten ontvangen. Deze punten kan je gebruiken om geen verzendkosten te moeten betalen. Wanneer je 5 punten hebt verzameld dan heb je recht op gratis verzending. Anders betaal je 3,95 euro verzendkosten. Enkele werkdagen later zal je het pakketje in ontvangst mogen nemen bij jou thuis.

Zit je met vragen? Dan staat de helpdesk telefonisch voor je klaar.

» Inktwereld.nl Review

Mijn ervaring plaatsen

Inktwereld.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews