Inluxe.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Inluxe.nl en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Inluxe.nl

Op de website van Inluxe.nl kunt u luxueuze nachtmode, beddengoed en aan de slaapkamer gerelateerde producten bestellen. Zowel voor de dames als heren kunt u er onder mode, kamerjassen, pyjama‬ôs, badjassen en huispakken bestellen. Voor wat betreft de slaapkamer kun je op de site lakens, dekbedden, dekbedovertrekken, kussens en dekens bestellen. Voor de accessoires moet u denken aan oogmaskers, sjaals, zakdeken enzovoort.

Retourneren
Het is altijd mogelijk dat u niet volledig tevreden bent over een besteld product. U kan 14 dagen na de aankoopdatum het artikel, dat u hebt besteld, terug sturen. Het mag natuurlijk niet incompleet of beschadigd zijn. Ook worden producten die reeds zijn gewassen niet meer in ontvangst genomen. Onder mode, zoals onderbroeken, strings en slips, waarvan de verpakking is geopend, kunnen niet meer worden teruggestuurd.

Geld terug
InLuxe betaalt het volledige bedrag terug, inclusief de leveringskosten, wanneer het product wordt teruggestuurd. De dag van uitbetalen is 14 dagen, vanaf de dag dat u aangeeft dat de koop niet doorgaat. Voordat u een artikel terug stuurt is het van groot belang dat u de voorwaarden goed doorneemt. U moet weten waaraan een teruggestuurd product moet voldoen.

» Inluxe.nl review

Mijn ervaring plaatsen

Inluxe.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews