Intergard.eu ervaringen en beoordelingen

Intergard.eu is het grootste online tuincentrum op dit moment en heeft werkelijk alles om je tuin op te knappen. Van sierbestrating tot een tuinafscheiding of tuinmeubelen. Intergard.eu is er speciaal voor iedereen die nog binnen 48 uur zijn tuin wil opknappen. Ervaringen en beoordelingen over intergard.eu lees je gewoon online op onze website.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Intergard.eu

Intergard is een webwinkel die alles aanbiedt voor de tuin.Het betreft hier voornamelijk tuinhuizen, houten afscheidingen, kerstbomen, tuinhout voor terras, tuinmeubelen, plantenbakken en nog een aantal tuinaccessoires. Ze hebben meer dan 10.000 artikelen in stock.
Alle goederen staan in de daartoe behorende rubriek. De rubrieken staan direct op de homepage vermeld met een bijhorende foto van de specifieke categorie.
Er is ook een pagina met sales bovenaan de homepage. Daar vind je alle stukken met promotie of korting terug.
Je kan steeds vrijblijvend een offerte vragen via mail.
De verzending van je bestelling gebeurt binnen de 48 uur. De betaling gebeurt via een factuur. Deze moet 14 dagen na ontvangst van de factuur betaalt worden. Je dient wel een profiel te maken als je een bestelling plaatst. Je kan de goederen ook retourneren binnen de 14 dagen na de aankoop. De website zelf is in verschillende talen opgesteld voor verzending en bestellingen in Europa.

» Intergard.eu Review

Mijn ervaring plaatsen

Intergard.eu ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews